Als mantelzorger zorgt u voor een naaste. Het is belangrijk dat er ook aandacht is voor u en niet alleen voor degene aan wie u de mantelzorg verleent. In deze bijzondere tijd is er mogelijk extra zorg op uw schouders terecht gekomen.

Dit jaar is het ook rondom de Dag van de Mantelzorg allemaal anders. Gezien de noodzakelijke maatregelen vanwege het coronavirus kan de Dag van de Mantelzorg niet plaatsvinden in de Poort. Toch wil Mantelzorg Heumen u graag in het zonnetje zetten! Daarom hebben zij in samenwerking met de Poort gezocht naar een passende oplossing.

High tea op afstand

Om u toch een feestelijke dag te bezorgen, willen zij u graag een high tea aanbieden. Deze high tea kunnen zij op dinsdag 10 november vanaf 13.00 uur bij u aan de deur bezorgen. Wilt u hier gebruik van maken? In verband met de voorbereidingen en het aantal beschikbare plaatsen is het belangrijk dat u zich dan zo snel mogelijk aanmeldt, maar in elk geval voor 29 oktober. 

U kunt zich opgeven door een e-mail te sturen naar mantelzorgheumen@malderburch.nl of te bellen met Mantelzorg Heumen, tel. 024 - 357 05 70. Bij aanmelding graag uw naam en contactgegevens doorgeven (telefoonnummer en/of mailadres en adres). Geeft u ook eventuele diëten/allergieën door!