Dé manier om tegelijkertijd te besparen op uw energierekening én te kiezen voor duurzame energie is door zonnepanelen op uw eigen dak te laten plaatsen. De gemeente biedt ondersteuning. Wilt u weten hoe dat werkt? Doe dan mee aan ons webinar over het zonnepanelenproject op dinsdag 23 maart.

U kunt uw zonnepanelen via de gemeente Heumen aanschaffen. Ook nu wordt er gewoon geïnstalleerd, met extra veiligheidsvoorschriften in verband met het coronavirus. U bent verzekerd van een goede zonnepaneleninstallatie. Géén zorgen voor een periode van 15 jaar, omdat de gemeente Heumen garant staat voor alle afspraken! U wordt zo veel mogelijk ontzorgd. Géén uitzoekwerk, de installatie wordt heel eenvoudig gefinancierd door een aantrekkelijke gemeentelijke lening van 15 jaar. In een keer betalen of extra aflossen kan en ook de BTW-teruggave wordt voor u geregeld. Tot slot: u bespaart ook nog eens geld. Want het investeren in zonnepanelen blijft financieel aantrekkelijk.

U bent van harte uitgenodigd voor ons webinar

Om u meer informatie te kunnen geven over ons Zonnepanelenproject verzorgt Volta Solar samen met de gemeente Heumen regelmatig bijeenkomsten. Gezien de maatregelen in verband met het coronavirus vindt de bijeenkomst plaats in de vorm van een webinar. Dit webinar kunt u op dinsdagavond 23 maart bijwonen.

Het online programma ziet er als volgt uit:
19:30 uur: Opening
19:40 uur: Presentatie Zonnepanelenproject 
20:15 uur: Vragen en antwoorden 
20:30 uur: Afsluiting

Wilt u zich aanmelden voor dit webinar? Meld u online aan op: www.voltalimburg.nl/project-heumen

Kijk voor meer informatie over het zonnepanelenproject op www.heumen.nl/zonnepanelenproject of stuur een mail naar duurzaam@heumen.nl (onder vermelding van: webinar 23 maart).