Op vrijdag 19 november is de landelijke Dag van de Ondernemer. Wij zetten daarom samen met de Ondernemersvereniging Gemeente Heumen (OGH) een ondernemer in het zonnetje. Dit jaar is dat ondernemer Arie Craanen van Craanen Communicatie in Malden. Wethouder Maarten Schoenaker en voorzitter van de OGH, Taecke Halma, brengen dan een bezoek aan deze ondernemer.

Wij willen graag een positief ondernemersklimaat bevorderen en het vieren van ‘de Dag van de Ondernemer’ draagt hieraan bij. We zetten samen met de OGH een lokale ondernemer in het zonnetje die is opgevallen vanwege het economisch en/of maatschappelijk ondernemerschap. Het is dus geen verkiezing van het beste bedrijf, het gaat om een bedrijf dat het goed doet en het verdient om in het zonnetje te worden gezet.

Craanen Communicatie

De keuze is dit jaar gevallen op Arie Craanen. Hij is een succesvol ondernemer. Zijn bedrijf  Communicatie Management & Consultancy geeft onder andere de bladen Topic en de Management Update uit. Daarnaast zet hij zich al jarenlang in als verbinder voor ondernemend Heumen.

Arie is met hart en ziel betrokken bij de organisatie van diverse evenementen in onze gemeente zoals ‘Heumens genieten’. Tevens zet hij zich, als lid van de Toeristische Adviesraad in voor de toeristische profilering van de gemeente Heumen met het historisch verhaal van de Hoemannen van Walrick. Vanzelfsprekend is voor hem de inzet voor het Winkelcentrum en de Ondernemersvereniging. Kortom: een betrokken ondernemer in onze gemeente die daarom zeer verdiend dit jaar centraal staat op de Dag van de Ondernemer 2021!

De Dag van de Ondernemer

Dit is een initiatief van MKB-Nederland. Deze dag vindt jaarlijks plaats op de derde vrijdag van november. MKB-Nederland vindt dat ondernemers respect verdienen voor hun inzet en dat er een moment moet zijn waarop aandacht wordt gegeven aan het belang van ondernemers voor Nederland. Een dag waarop ondernemers worden bedankt voor hun durf en doorzettingsvermogen. De start van een traditie om het ondernemerschap te vieren, ondernemers te bedanken en in het zonnetje te zetten.