Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Home > Bedrijven > Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Als bedrijf kunt u veel betekenen voor lokale maatschappelijke organisaties!

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is een vorm van ondernemen waarbij bedrijven niet alleen verantwoordelijkheid nemen voor de kwaliteit van de interne bedrijfsvoering, maar ook voor het leveren van een positieve bijdrage aan de omgeving waarvan zij deel uitmaken. Bedrijven stellen tijd, menskracht, kennis en geld ter beschikking van maatschappelijke projecten in de Heumense gemeenschap.

Maak kennis met Rijk van Nijmegen Uitdaging
(voorheen: De Maatschappelijke MeerWaarde)

De gemeente Heumen draagt bij aan een initiatief van ondernemers om een start te maken met maatschappelijk verantwoord ondernemen in onze gemeente. Daarvoor heeft de gemeente een contract afgesloten met Rijk van Nijmegen Uitdaging, onderdeel van de landelijke coöperatie Nederlandse Uitdaging. Het doel van Rijk van Nijmegen Uitdaging is om vragen van maatschappelijke organisaties en aanbod van bedrijven in Heumen, Berg en Dal, Beuningen, Nijmegen en Wijchen bij elkaar te brengen. Rijk van Nijmegen Uitdaging wordt ondersteund door Steunpunt Vrijwilligerswerk Heumen.

Heeft uw bedrijf kennis, deskundigheid, materialen of extra handjes over en wilt u daarmee een vereniging of stichting helpen, meld dan uw aanbod via de website van Rijk van Nijmegen Uitdaging of via een e-mail aan info@rijkvannijmegenuitdaging.nl. Kijk ook eens op de Facebookpagina: Rijk van Nijmegen Uitdaging.

MVO Award en Beursvloer

Rijk van Nijmegen Uitdaging organiseert jaarlijks twee evenementen. In het voorjaar de MVO award voor ondernemers die het begrip Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen op geheel eigen wijze in hun bedrijfsvoering hebben weten door te voeren. In het najaar de Beursvloer waar vragers en aanbieders elkaar in levende lijve ontmoeten.

Contact

Kerkplein 6, 6581 AC Malden
Postbus 200, 6580 AZ Malden

T 14 024
Vanuit het buitenland
+31 24 358 83 00

E heumen@heumen.nl

Contactformulier
 

Openingstijden