Nieuwsberichten

Home > Bedrijven > Nieuwsberichten

Nieuwsberichten

 • BIZ-fonds voor eigenaren Winkelcentrum Malden

  De vastgoedeigenaren van het Winkelcentrum Malden hebben met grote meerderheid voor de invoering van een Bedrijveninvesteringszone (BIZ) gestemd. Dit houdt in dat alle vastgoedeigenaren van het Winkelcentrum Malden vanaf 2019 via belastingheffing een bijdrage gaan betalen om het winkelcentrum nog beter op de kaart te zetten.

 • Ondersteuning voor startende ondernemers

  Voor startende ondernemers bestaat sindskort een ondersteuningsprogramma, genaamd De Startversneller. Het programma is er voor mensen die serieuze plannen hebben om een bedrijf te starten, maar ook voor ondernemers die al zijn begonnen.

 • Bbz regeling voor ondernemers kan uitkomst bieden

  Financieel moeilijke tijden; helaas komen deze periodes voor. Maar waar kan nu een ondernemer terecht als hij of zij hulp nodig heeft? Misschien kan de Bbz regeling (Besluit bijstandverlening zelfstandigen) van de gemeente een uitkomst bieden. In dit artikel leest u meer over deze regeling en hoe u hier als ondernemer gebruik van kunt maken.

 • Grote opkomst ondernemersavond

  Bijna 100 belangstellenden kwamen woensdagavond 28 februari naar Multicultureel Centrum Maldensteijn in Malden. Tijdens deze ondernemersavond stond het thema ‘communicatie, verbinden en samenwerken’ centraal. Drie medewerkers van de gemeente Heumen vertelden bevlogen over hun functie, waar ondernemers voor bij hen terecht kunnen en hoe zij te bereiken zijn.

 • Subsidieregeling verwijdering asbestdaken

  Tot eind 2019 kunnen eigenaren van gebouwen met een asbestdak een (landelijke) subsidie aanvragen voor het verwijderen van dit asbestdak.

Archief

Nieuwsberichten

Archief

Contact

Kerkplein 6, 6581 AC Malden
Postbus 200, 6580 AZ Malden

T 14 024
Vanuit het buitenland
+31 24 358 83 00

E heumen@heumen.nl

Contactformulier
 

Openingstijden