Nieuwsberichten

Home > Bedrijven > Nieuwsberichten

Nieuwsberichten

 • Gemeente Heumen zoekt verbinding met haar ondernemers

  De gemeente is er voor iedereen. Voor haar burgers en ook voor haar ondernemers. Of u nu schoonheidsspecialiste bent, een levensmiddelenzaak hebt of een groot industrieel bedrijf, de gemeente wil er graag voor u zijn. Bent u benieuwd wat wij u te bieden hebben? Komt u dan naar de ondernemersavond op woensdag 28 februari 2018.

 • Startende sociaal ondernemer? Maak kans op de IGNITE Award!

  Bent u een startende sociaal ondernemer en zorgt u met uw onderneming  voor échte sociale verandering? Lukt het u om dit op financieel duurzame wijze te doen? Meld u dan aan voor de IGNITE Award, een prijs om sociaal ondernemerschap in de regio te stimuleren. U maakt daarmee kans op professionele begeleiding in het opzetten van uw bedrijf en een investeringsbedrag van € 50.000 of € 100.000. U kunt zich vanaf 1 september inschrijven.

 • Uw advertentie in de gemeentegids?

  Eind van dit jaar komt de nieuwe gemeentegids voor inwoners van de gemeente Heumen uit. Een advertentie in de gemeentegids is dé manier om uw bedrijf of instelling onder de aandacht te brengen bij inwoners. Vanaf maandag 17 augustus is een vertegenwoordiger van Akse Media BV in onze gemeente op pad om advertenties te werven voor de nieuwe gemeentegids.

 • Op zoek naar personeel? Kom naar het Actiecentrum

  Het Actiecentrum Regionaal Werkbedrijf is er voor iedereen die op zoek is naar werk. Tijdens open inloopmiddag komen veel vaste bezoekers die hard op zoek zijn naar een baan. Bent u op zoek naar personeel? Kom dan langs voor een kennismaking met werkzoekenden uit de gemeente Heumen.

 • BIZ Winkelcentrum Malden gaat door

  Op 13 en 14 december 2016 hebben winkeliers en zakelijke gebruikers van de Bedrijveninvesteringszone (BIZ) Winkelcentrum Malden hun stem kunnen uitbrengen voor of tegen de invoering van de BIZ. Notaris R.W. van Eldik heeft de stemming begeleid en de geldigheid van de stemmen gecontroleerd.

Nieuwsberichten

Archief

Contact

Kerkplein 6, 6581 AC Malden
Postbus 200, 6580 AZ Malden

T 14 024
Vanuit het buitenland
+31 24 358 83 00

E heumen@heumen.nl

Contactformulier
 

Openingstijden