Grote opkomst ondernemersavond

Home > Bedrijven > Nieuwsberichten > Grote opkomst ondernemersavond

Grote opkomst ondernemersavond

Bijna 100 belangstellenden kwamen woensdagavond 28 februari naar Multicultureel Centrum Maldensteijn in Malden. Tijdens deze ondernemersavond stond het thema ‘communicatie, verbinden en samenwerken’ centraal. Drie medewerkers van de gemeente Heumen vertelden bevlogen over hun functie, waar ondernemers voor bij hen terecht kunnen en hoe zij te bereiken zijn.

Mogelijkheden voor ondernemers

In samenwerking met Onderneem iets.nu stelden we een programma, gericht op ondernemers, op. Daarnaast vertelde ondernemersconsulente Angela Wattenberg over de Bbz regeling. Deze regeling biedt financiële ondersteuning voor verschillende type ondernemers; de startende, de gevestigde en de stoppende ondernemer.  Zo komt bijvoorbeeld de gevestigde ondernemer in aanmerking voor deze regeling als hij of zij al geruime tijd een eigen bedrijf runt wat prima levensvatbaar is geweest, maar door omstandigheden (bijvoorbeeld ziekte) dat nu een periode niet kan zijn. René Joosten ging in op zijn functie als bedrijfscontactfunctionaris. Zo denkt hij mee over bijvoorbeeld de locatie van een bedrijf, welke vergunningen een ondernemer nodig heeft of welke innovatieve mogelijkheden er zijn.  Helaas zijn er ook voor ondernemers soms financieel moeilijke tijden. Jenny Boonzaayer van schuldhulpverlening benadrukt tijdens de avond hoe belangrijk het is als ondernemer op tijd aan de bel te trekken en de administratie op orde te hebben.

Meer informatie of een adviesgesprek

Bent u ondernemer en wilt u meer informatie of een adviesgesprek? Neemt u dan gerust contact op met de gemeente via telefoonnummer 14 024.

Nieuwsberichten

Archief

Contact

Kerkplein 6, 6581 AC Malden
Postbus 200, 6580 AZ Malden

T 14 024
Vanuit het buitenland
+31 24 358 83 00

E heumen@heumen.nl

Contactformulier
 

Openingstijden