Blog wethouders

Home > Bestuur > Blog wethouders

Blog wethouders

Wekelijks schrijft burgemeester Marriët Mittendorff een column onder de titel De week van de burgemeester. Onze vier wethouders nemen een paar weken het stokje over van de burgemeester. Om beurten schrijven zij over hun eerste periode in het college.

 • Wethouder in Heumen: René Waas

  (09-10-2018)

  Het lijkt een hele verandering van ondernemer naar wethouder, maar wat mij betreft is er niet veel veranderd. Naast mijn ondernemerschap was ik ook raadslid en betrokken bij plaatselijke ondernemers. Dat bij elkaar opgeteld kostte veel tijd en die tijd besteed ik nu met veel plezier aan mijn portefeuilles. Ik sta nu wel aan de andere kant van de streep in vergelijking met mijn raadslidperiode, maar eigenlijk is er geen streep want mijn motto is en blijft dat er samengewerkt moet worden.

  Lees verder
 • Wethouder in Heumen: Maarten Schoenaker

  (02-10-2018)

  Eén van de bijzondere aspecten van wethouder zijn is de ontmoeting met mensen uit de gemeente. Voor mij begon dat met het uitreiken van de Heumense Sportpluim aan Ben de Cort die net Nederlands kampioen judo geworden was. Bijzonder dat we zulk talent in onze gemeente mogen hebben.

  Lees verder
 • Wethouder in Heumen: Frank Eetgerink

  (25-09-2018)

  Mijn eerste 100 dagen als wethouder zijn al ruim voorbij. Tijd dus om even stil te staan en terug te kijken naar deze drastische verandering in mijn leven. Op 26 april werd ik geïnstalleerd door de gemeenteraad. Vanaf dat moment  was alles ineens anders. Van een dorpsbewoner in Nederasselt en zelfstandig adviseur, werd ik opeens ‘van de hele gemeente’; 24 uur per dag en zeven dagen per week.

  Lees verder
 • Wethouder in Heumen: Leo Bosland

  (19-09-2018)

  Nu ik dit schrijf, ben ik zo’n vijf maanden aan het werk als wethouder duurzaamheid, wonen, werk en inkomen in uw gemeente Heumen. Na eerder hier 10 jaar gewerkt te hebben, voelt het voor mij als thuiskomen in een mooie omgeving met betrokken inwoners.

  Lees verder

Contact

Kerkplein 6, 6581 AC Malden
Postbus 200, 6580 AZ Malden

T 14 024
Vanuit het buitenland
+31 24 358 83 00

E heumen@heumen.nl

Contactformulier
 

Openingstijden