Sportcentrum Malden

Home > Bestuur > Sportcentrum Malden

Sportcentrum Malden

Het ontwerp van het nieuwe sportcentrum in Malden is gereed. Dit nieuwe sportcentrum neemt eind 2019 het stokje over van De Veldschuur. Na ruim veertig jaar dienst te hebben gedaan als zwembad en sportcentrum voor inwoners van de gemeente Heumen en van Malden in het bijzonder, sluit de Veldschuur dan definitief haar deuren. Op de plek van De Veldschuur komen 35 nieuwe woningen voor starters, ouderen en gezinnen. Uiteraard wordt het terrein rondom het nieuwe sportcentrum en de woningen ook opnieuw aangelegd. Zo ontstaat er een prachtig stukje nieuw Malden midden in de wijk Maldens Veld.

Wanneer gaat het gebeuren?

Volgens de planning start het bouwklaar maken van het terrein voor het nieuwe sportcentrum in november 2017. De start van de daadwerkelijke bouw is gepland in maart 2018.

Hoe komt het sportcentrum eruit te zien?

In de flyer over de nieuwe Veldschuur laten we met tekeningen zien hoe het gebouw en de omgeving er straks uit komen te zien en vertellen we meer over de nieuwe woningen die op de locatie van de huidige Veldschuur gebouwd gaan worden.

Bekendmakingen

Om de bouw van het sportcentrum mogelijk te maken hebben burgemeester en wethouder van de gemeente Heumen een aantal met elkaar samenhangende besluiten voorbereid.

Contact

Kerkplein 6, 6581 AC Malden
Postbus 200, 6580 AZ Malden

T 14 024
Vanuit het buitenland
+31 24 358 83 00

E heumen@heumen.nl

Contactformulier
 

Openingstijden