Wij Leven Samen

Home > Bestuur > Wij Leven Samen

Wij Leven Samen

Iedereen wil graag zo lang en zelfstandig mogelijk in zijn of haar vertrouwde omgeving blijven wonen. Als u ondersteuning en zorg nodig heeft is het belangrijk dat uw woning, woonomgeving en voorzieningen in de buurt passen bij uw persoonlijke situatie. Hieraan werken verschillende maatschappelijke organisaties samen in het samenwerkingsprogramma ‘Wij Leven Samen’.

Deelnemers van het samenwerkingsprogramma zijn: Malderburch, ZZG Zorggroep, Oosterpoort, Pluryn, Dichterbij, De KBO’s en de gemeente Heumen. De Burger Advies Raad (BAR) van de gemeente Heumen adviseert de maatschappelijke organisaties hierin. Voor 2016 hebben de partners een aantal activiteiten benoemd waar ze gezamenlijk mee aan de slag gaan. Een belangrijke activiteit is goede communicatie over de mogelijkheden die er zijn om zelfstandig te wonen. Een andere activiteit is een goede toegankelijkheid van de omgeving op die plekken waar veel kwetsbare mensen wonen.

Meer over het samenwerkingsprogramma kunt u lezen in het artikel ‘Wij Leven Samen’ (pdf, 1,15 MB) dat in juni 2016 in Topic verscheen. Meer informatie over de activiteiten waar de partners mee aan de slag gaan kunt u lezen in de ‘Visienota Wij Leven Samen’ (pdf, 269 kB).

Contact

Kerkplein 6, 6581 AC Malden
Postbus 200, 6580 AZ Malden

T 14 024
Vanuit het buitenland
+31 24 358 83 00

E heumen@heumen.nl

Contactformulier
 

Openingstijden