Het is belangrijk dat zo veel mogelijk mensen zich laten vaccineren. Dat wordt waarschijnlijk ons ticket naar meer vrijheid. Hoe meer mensen zich laten vaccineren, hoe eerder we hopelijk straks (in de loop van 2021) stap voor stap terug kunnen naar ons leven van voor het corona-tijdperk. De dichtstbijzijnde vaccinatielocatie voor inwoners van onze gemeente is op dit moment in Wijchen aan de Havenweg 4 (industrieterrein). 

Buurtvervoer naar vaccinatielocatie

Is het lastig voor u om op de vaccinatielocatie in Wijchen te komen? Maak dan gebruik van Buurtvervoer Heumen. Deze vaccinatieritten zijn gratis!

Reizen via Avan

Wanneer u een Wmo-pas heeft kunt ook via Avan reizen. Wij vragen u allereerst een rit te boeken via het Buurtvervoer. Maar als het plannen van een rit niet mogelijk is, dan kunt u via uw eigen Wmo-pas hiervoor Avan inschakelen. Ook deze ritten zijn voor de Wmo-reizigers kosteloos, u hoeft dus voor deze specifieke ritten geen eigen bijdrage te betalen aan Avan. 

Hoe werkt het?

Vraag telefonisch een rit aan via: 06 - 38 27 82 31 (van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 - 12.00 uur). Meer informatie over het buurtvervoer vindt u op: www.buurtvervoerheumen.nl