In het najaar verschijnt weer een nieuwe editie van de gemeentegids. Deze wordt uitgegeven door Akse Media. Deze week begint Akse Media met het actualiseren van de adressen voor de aankomende gemeentegids Heumen.

Organisaties die met een e-mailadres in de gemeentegids staan, krijgen van Akse Media een e-mail. Deze is voorzien van een unieke persoonlijke code, waarmee u de gegevens kunt controleren en vervolgens naar wens kunt aanpassen. De overige vermeldingen worden telefonisch door Akse Media benaderd.

Wilt u uw organisatie of bedrijf aanmelden of een wijziging doorgeven? Dan kunt u dit uiterlijk 9 juli aan de redactie van Akse Media laten weten:

  • per e-mail: redactie@aksemedia.nl (o.v.v. Gemeentegids Heumen)
  • schriftelijk: Akse Media (t.a.v. Gemeentegids Heumen) Postbus 6033, 1780 KA Den Helder

Let op: 'oplichters' actief

We hebben helaas van meerdere ondernemers vernomen dat ze per mail of telefonisch benaderd zijn voor een betaalde vermelding in een gemeentegids of regiogids. Akse Media is de uitgever van de officiële gemeentegids en een basisvermelding in hun gids is gratis.
Andere partijen (o.a. Regiogids) mogen u ook een vermelding op hun platform aanbieden, maar zij vragen hier hoge prijzen voor en wij hebben geen enkele overeenkomst met deze partijen. We kunnen helaas niks tegen deze praktijk doen. Wees dus alert als u gebeld wordt over een advertentie of vermelding in de gemeentegids!