Op deze pagina vindt u informatie die te maken heeft met het coronavirus. Voor vragen verwijzen wij u naar de website van Rijksoverheid, de website van het RIVM en de landelijke informatielijn: 0800-1351. Voor vragen over wat het coronavirus betekent voor deze regio, kijk op de website van de GGD, of bel met klachten naar de GGD Gelderland-Zuid: 088-144 7272 zodat u zich kunt laten testen. 

Bent u ondernemer of zzp’er en heeft uw bedrijf problemen door het coronavirus? Op de pagina coronamaatregelen voor ondernemers leest u alle relevante informatie voor ondernemers.

Nieuwsberichten

  • 1,5 meter afstand houden is per 25 september niet meer verplicht. Op drukke plekken heb je een coronatoegangsbewijs nodig.
  • Het aantal coronabesmettingen stijgt sneller dan verwacht. Daarom gelden van 10 juli 6.00 uur ’s ochtends tot en met 13 augustus - uit voorzorg - extra maatregelen.
  • Nu de vaccinatie van iedereen flink op stoom is gekomen, denken veel mensen dat de maatregelen niet meer nodig zijn. Dat is echter, zeker bij drukke evenementen, nog niet het geval!