Kopen, recreëren en verbinden in uw eigen omgeving: dat is de Kracht van Lokaal! Op initiatief van de Ondernemersvereniging Gemeente Heumen (OGH), het Winkelcentrum in Malden en in samenwerking met ons als gemeente is deze campagne gestart. Het is gericht op de consument en alle ondernemers binnen onze gemeente. Samen staan we sterk, juist in deze coronatijden. Zo zorgen we er ook samen voor dat alle faciliteiten, boodschappen en diensten binnen handbereik blijven voor alle inwoners.

Ook onderneemster Annemiek Klabbers van LÉGAN Hand- en Voetzorg uit Heumen sloot zich aan bij de Kracht van Lokaal. Deze praktijk is gevestigd aan huis en is lid van ProVoet. Provoet is de landelijke brancheorganisatie voor pedicures.
Annemiek is een gediplomeerd pedicure en nagelstyliste en werkt met verschillende lijnen van verzorgingsproducten waarvan zoveel mogelijk op natuurlijke basis. U kunt er terecht voor diverse soorten pedicurebehandelingen, waarbij zij zich aanvullend heeft geschoold op het gebied van nagelbeugels en nagelreconstructies als oplossing voor ingroeiende teennagels en/of cosmetische verfraaiing van schimmelnagels. Ook kunt u er terecht voor verkoop van verzorgingsproducten zoals diverse soorten crèmes, nagelolie, wandelwol en knetterzeep. En binnenkort komt er een eigen lijn met producten. U kunt via de website en telefonisch contact opnemen voor een afspraak.