Kopen, recreëren en verbinden in uw eigen omgeving: dat is de Kracht van Lokaal! Op initiatief van de Ondernemersvereniging Gemeente Heumen (OGH), het Winkelcentrum in Malden en in samenwerking met ons als gemeente is deze campagne in volle gang. Het is gericht op de consument en alle ondernemers binnen onze gemeente. Samen staan we sterk, juist in deze coronatijden.

Ook ondernemer Bert de Haas van Kringloopwinkel ‘Vintage and More’ sloot zich aan bij de Kracht van Lokaal. Deze Kringloopwinkel is gevestigd op het industrieterrein Sluisweg te Malden. In de kringloopwinkel vindt u: meubels, kleding, schoenen, witgoed, tv, audio, videoapparatuur, speelgoed, fietsen, lampen, servies, spullen voor woningdecoratie en nog veel meer.

Medewerkers

De medewerkers zijn onder andere mensen met een arbeidsbeperking, bijvoorbeeld mensen met een geestelijke of lichamelijke beperking die hierdoor moeilijk een baan in onze maatschappij kunnen vinden. Zij bieden een werkplek waar sociale- en maatschappelijke participatie voorop staat. Om hiervoor te zorgen hebben zij een aantal vrijwilligers uit de sociale sector die meehelpen om de winkel te runnen en ook de mensen met een arbeidsbeperking kunnen begeleiden.

Samenwerking

Vintage and More zoekt ook de samenwerking op met andere organisaties zoals Pluryn en het RIBW om krachten te bundelen en een positieve bijdrage te leveren aan mens en milieu.

Ook is de kringloopwinkel bezig met duurzaamheid. Dit doet deze stichting door de verkoop van tweedehands goederen, daardoor dragen zij bij aan het verminderen van de afvalstroom. De spullen worden zo veel zoveel mogelijk gerecycled en wat niet verkocht kan worden wordt gedoneerd aan goede doelen.

Gun uw spullen een tweede ronde!

U kunt uw herbruikbare huisraad afgeven bij de kringloopwinkel, ook is het mogelijk dat uw spullen worden opgehaald. Voor de actuele tijden kunt u informeren via de website: www.vintageandmore.nl.