Voor een betere bereikbaarheid zijn wij de optie voor een extra OV-verbinding tussen Middelaar en Malden - centrum aan het verkennen. De vraag is wie er gebruik gaat maken van een buurtbus die tegen OV-tarief op vaste tijden volgens een vaste route rijdt. En: hoe zou die route (van maximaal één uur) eruit moeten gaan zien?

De afgelopen maanden hebben wij in gesprek met de provincie Gelderland en het busbedrijf Connexxion/Breng onderzocht of het mogelijk is een uitbreiding te krijgen op het bestaande openbaar vervoer. We werken hierin samen met de gemeente Mook en Middelaar en de Algemene Hulpdienst Mook, Molenhoek en Middelaar. Resultaat: het aanbod van de provincie Gelderland om mogelijk een extra Buurtbus in te zetten, om in ieder geval van Malden-centrum, via station Mook-Molenhoek, tot aan Middelaar te kunnen reizen.

Deelname aan enquête

Als gemeente zijn we erg blij met deze kans. Het enige waar de provincie zich nog van wil overtuigen, is of voldoende mensen gebruik zullen gaan maken van deze buurtbus. Daarom nodigen wij alle inwoners uit een paar vragen te beantwoorden.

Deelname aan de enquête kan via deze link: https://surveys.enalyzer.com/survey/linkindex?pid=uh6p7n6p

U kunt de vragenlijst invullen tot donderdag 15 oktober. Gebruik deze kans om Malden te verbinden met het station Mook-Molenhoek.

Hulp nodig?

Heeft u hulp nodig bij het invullen van de vragenlijst, vraag dit dan aan iemand in uw omgeving of neem contact op met ons KlantContactCentrum (KCC) op telefoonnummer 14 024.

Alvast hartelijk dank voor uw medewerking!