Als huiseigenaar wilt u graag prettig en energiezuinig wonen. Een belangrijke stap om dat te bereiken is door uw huis goed te isoleren. Ook het plaatsen van zonnepanelen of een warmtepomp om duurzame energie op te wekken bieden een uitstekend alternatief. Goed voor het milieu én voor de portemonnee.
Veel woningeigenaren willen hun woning wel aanpakken, maar weten vaak niet waar ze moeten beginnen: Welke maatregelen hebben het meeste effect, wat kan ik zelf doen en welke aannemer heeft überhaupt tijd? En heeft het zin om voor bepaalde maatregelen een gezamenlijke offerte aan te vragen met meerdere buren? 

Informatieavonden

De gemeente Heumen wil woningeigenaren helpen om hun huis energiezuiniger te maken en om zelf duurzame energie op te wekken. Daarom organiseren we dit najaar verschillende informatieavonden. Op alle avonden zullen een energieadviseur, een medewerker van het Regionale Energieloket en een medewerker van de gemeente een toelichting geven op de stappen die u kunt zetten. Onze wethouder duurzaamheid zal u op deze avond welkom heten.

Wij hopen u op één van de informatieavonden te ontmoeten. Een overzicht van alle avonden vindt u op de pagina Energie in de Wijk / het Dorp.

Aanmelden

Om te kunnen inschatten hoeveel deelnemers we op deze informatieavond kunnen verwachten, is het prettig als u zich aanmeldt (via duurzaam@heumen.nl). Aanmelden is niet verplicht.
Uiteraard is er ook op www.heumen.nl/duurzaamheid veel informatie te vinden.