Fotowedstrijd Euregio Rijn-Waal

De Euregio Rijn-Waal is ook dit jaar weer op zoek naar creatieve hobbyfotografen die mee willen doen aan de jaarlijkse fotowedstrijd. Het thema is deze keer ‘De  Euregio op haar mooist’. 

Voor een succesvolle deelname is het belangrijk dat de foto´s betrekking hebben op het thema. Dit jaar vragen wij alle hobbyfotografen om te verbeelden, waar zij aan denken bij de woorden ‘De Euregio op haar mooist’. Denkt u misschien aan het landschappelijk schoon, kenmerkende architectuur of juist bijzondere ontmoetingen? Laat het ons weten en zend uw mooiste foto´s in. Belangrijk is dat de foto´s origineel en creatief zijn. Ook moeten de foto´s in het werkgebied van de Euregio Rijn-Waal gemaakt zijn. 

Het Dagelijks Bestuur van de Euregio Rijn-Waal kiest dit jaar samen met inwoners van de Euregio Rijn-Waal de mooiste foto’s uit. De winnaars krijgen begin december bericht. De twee mooiste inzendingen uit Nederland en die uit Duitsland worden met een geldprijs van resp. 200 en 100 euro beloond. Over de uitslag van de fotowedstrijd kan niet worden gecorrespondeerd.

De wedstrijd staat open voor alle inwoners van de Euregio Rijn-Waal. Iedere deelnemer kan max. drie foto’s inzenden. Deze dienen digitaal óf afgedrukt (min. formaat 13 x 18 cm) te worden ingezonden en moeten voorzien zijn van titel, plaats van opname, naam, telefoonnummer en e-mailadres van de fotograaf. 
 

Foto’s aanleveren tot 8 september 2024

Stuur uw foto’s digitaal naar info@euregio.org of in een gesloten envelop onder vermelding van ‘Fotowedstrijd’ naar:
Euregio Rijn-Waal
Postbus 220
7040 AE ´s-Heerenberg

Meer informatie?

Ga naar: euregio.org/fotowedstrijd2024