Op woensdag 12 en donderdag 13 januari vergadert de gemeenteraad in een buitengewone raadsvergadering in het gemeentehuis in Malden.

Op woensdag 12 januari wordt om 20.00 uur afscheid genomen van de huidige burgemeester, mevrouw Mittendorff. Op donderdag 13 januari wordt om 15.00 uur de nieuwe burgemeester, de heer Minses geïnstalleerd. De eerstvolgende vergadering waar inhoudelijke stukken worden behandeld is op 3 februari 2022.

Agenda

De agenda kunt u vinden in de vergaderkalender. Deze is te vinden op www.heumen.nl/vergaderkalender.

Volgen van de vergadering

Vanwege de nog voortdurende maatregelen omtrent het coronavirus is de publieke tribune gesloten deze avond. U kunt de vergadering volgen via www.heumen.nl/vergaderkalender. Selecteer in de kalender de datum van de raadsvergadering en klik vervolgens op de link naar de audio stream. Deze verschijnt kort voor de vergadering bovenin de webpagina. U kunt de vergadering hier later ook terug bekijken.

Afscheid burgemeester Marriët Mittendorff

Installatie burgemeester Joerie Minses

U kunt uw mening geven

Als u wilt inspreken op de vergadering 3 februari, kunt u zich aanmelden bij de raadsgriffie via e-mail: griffie@heumen.nl of telefonisch op: (024) 358 84 67. Aanmelden kan tot op de dag van de vergadering tot 16.00 uur. Inspreken bij de vergaderingen van 12 en 13 januari is niet mogelijk.