De GGD komt in Overasselt langs met een speciale prikbus voor coronavaccinaties. Op zondag 19 september staat de bus van 10.00 tot 16.00 uur aan de Hoogstraat 39-43 in Overasselt.

Wie nog geen eerste vaccinatie tegen corona heeft gehad kan zonder afspraak langskomen voor  een vaccinatie tegen corona. Of om vragen over het vaccineren te stellen aan GGD-medewerkers. Dit ‘prikken op maat’ is een onderdeel van een grote regiotour in september. De GGD-bus rijdt langs veertien gemeenten in Gelderland-Zuid.

Janssen- of Pfizervaccin

De GGD prikt met het Pfizer- of het Janssen-vaccin. Mensen jonger dan 18 jaar komen alleen in aanmerking voor Pfizer. Mensen ouder dan 18 jaar kunnen zelf kiezen welk vaccin ze willen. Voor het Janssen-vaccin is één prik nodig, voor het Pfizervaccin twee prikken. De afspraak voor de tweede prik kan ter plaatse worden gemaakt. Voor vaccinatie is een geldig identiteitsbewijs verplicht.

Geïnteresseerden kunnen ook op andere locaties terecht

Heb je vragen? Er staan medewerkers voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Heb je prikangst? Dat komt vaker voor dan je denkt! Geef dit aan bij de GGD-medewerkers, zij helpen je graag hierbij! Neem je identiteitsbewijs en een mondkapje mee!

Meer weten?

Bekijk alle informatie op ggdgz.nl/regiotour.