Graafwerkzaamheden riool Jachthuis – De Hoge Brug

Van dinsdag 21 mei t/m naar verwachting 15 juli worden rioolwerkzaamheden uitgevoerd in de wijk Jachthuis en de bedrijventerreinen Ambachtsweg en de De Hoge Brug in Malden. U kunt hier enige hinder van ondervinden. Plaatselijk worden verkeersmaatregelen genomen en soms parkeerverboden ingesteld. Direct aanwonenden worden vooraf door de aannemer per brief geïnformeerd. 

Enige overlast

De graafwerkzaamheden worden uitgevoerd door de firma A. Weijers. De werkzaamheden worden meestal met een kleine graafmachine uitgevoerd. De weg of het plantsoen zal plaatselijk worden geopend en meestal dezelfde dag weer worden gedicht. Soms is doorgaand rijverkeer voor auto, fiets, of voetganger even niet mogelijk. Het kan voorkomen dat u moet omlopen of -rijden of uw auto ergens anders moet parkeren. Voor de veiligheid van uzelf en de werknemers vragen we om bij de werkzaamheden rustig te rijden. 

Waar wordt er gewerkt? 

De werkzaamheden starten op dinsdag 21 mei en duren naar verwachting tot 15 juli 2024. Tussen ± 7.00 uur en 18.00 kunt u de graafploeg van de firma A. Weijers in de wijk tegen komen. Op de kaart van de werkzaamheden ziet u de locaties. In de planning ziet u wanneer er op deze locaties gewerkt wordt. 

Waarom zijn deze werkzaamheden nodig? 

Uit controles bleek dat er kleine reparaties aan het riool nodig zijn. Bijvoorbeeld breuken of ingroei van wortels.