4Dorpentocht

Home > Inwoners > 4Dorpentocht

4Dorpentocht

De 4Dorpentocht vanavond gaat door. De meteorologische dienst van de 4Daagse heeft de gemeente geadviseerd om 21.00 uur in Malden binnen te zijn. Daarom starten we stipt om 18.00 uur in Nederasselt bij Natuur Stichting Kadans (Hollestraat 42). De stops bij de opstappunten in Overasselt (19.15 uur) en Heumen (20.15 uur) verkorten we. Houd hier rekening mee als u hier opstapt en zorg dat u iets eerder aanwezig bent. Bereid u goed voor op de warmte en mogelijk regen. Zorg voor beschermende kleding en neem voldoende drinken mee. Kent u andere mensen die meelopen, informeer ze dan hierover. Wij zien u graag vanavond!​

Op woensdagavond 19 juli organiseert de gemeente Heumen ter gelegenheid van de Vierdaagse weer een ‘4Dorpentocht’. Een alternatieve Vierdaagse tocht langs de vier prachtige dorpen in de gemeente Heumen. Nieuwe burgemeester mevrouw Mittendorff nodigt alle inwoners van harte uit om samen met haar deze unieke wandeltocht te lopen. Wandelt u ook mee?

De 4Dorpentocht is voor alle inwoners van Heumen, jong en oud. De route is ongeveer 12,5 km lang en loopt grotendeels via de uiterwaarden en de Maasdijk.

Over de tocht

De tocht start om 18.00 uur bij Natuur Stichting Kadans in Nederasselt. Hier heet burgemeester Mittendorff alle wandelaars welkom en draagt dorpsdichter Marjolein Pieks een gelegenheidsgedicht voor. De route eindigt rond 21.00 uur op het Kerkplein in Malden waar u feestelijk wordt ontvangen met muziek en krentenbrood.

Verschillende etappes

Wilt u graag meedoen, maar kunt u niet de hele route lopen? U kunt ook één of meerdere etappes lopen door aan te sluiten in Overasselt of Heumen.

Route en aansluitpunten

18.00 uur startpunt Nederasselt: Natuur Stichting Kadans (Hollestraat 42)
19.15 uur aansluitpunt Overasselt: Verenigingsgebouw Overasselt (Willem Alexanderstraat 1)
20.15 uur aansluitpunt Heumen: Café Kanaalzicht (Dorpsstraat 5)
21.00 uur eindpunt Malden: Kerkplein

Houdt u er rekening mee dat u zelf vervoer moet regelen.

Doet u mee? Laat het weten!

Wilt u meelopen? Dan stelt de gemeente het op prijs als u dit laat weten via communicatie@heumen.nl. Geef in uw e-mail ook aan als er nog andere mensen met u meelopen en bij welke locatie u aansluit. De gemeente ziet uw aanmelding graag tegemoet!

Contact

Kerkplein 6, 6581 AC Malden
Postbus 200, 6580 AZ Malden

T 14 024
Vanuit het buitenland
+31 24 358 83 00

E heumen@heumen.nl

Contactformulier
 

Openingstijden