Aanvulling inkomen

Home > Inwoners > Aanvulling inkomen

Aanvulling inkomen

Ondersteuning voor inwoners met een inkomen tot 130% van het minimum

Heeft u een laag inkomen? Dan zijn er verschillende financiële regelingen voor u. Dit noemen we participatievoorzieningen. Hieronder leggen we ze kort uit. Wilt u meer informatie over de regeling? Leest u dan verder onder de infosheet. 

In de folder Participatievoorzieningen kunt u zien welke regelingen er allemaal zijn, voor welke regeling u eventueel in aanmerking komt en hoe u deze aan kunt vragen. De regelingen zijn er niet alleen voor mensen met een uitkering, maar ook voor werkende mensen die een laag inkomen hebben. Of u in aanmerking komt, hangt af van uw inkomen en uw vermogen. De inkomensgrens kan wisselen per regeling. Soms gelden vermogensgrenzen die afhankelijk zijn van uw leefvorm.

In de folder Wegwijzer voor advies en hulp bij uw inkomen staat een overzicht van hulporganisaties en de mogelijkheden en regelingen die zij bieden aan mensen met een laag inkomen.

Meer informatie over iedere regeling leest u in de folders

Vragen over inkomensondersteuning, budgetadvies of hulp bij betalingsachterstanden?

Loop gerust binnen tijdens het inloopspreekuur in het gemeentehuis: iedere maandag en donderdag van 8.30 tot 12.00 uur. Een afspraak maken kan ook. Bel 14 024 of ga op onze website naar 'Afspraak maken'.  

Contact

Kerkplein 6, 6581 AC Malden
Postbus 200, 6580 AZ Malden

T 14 024
Vanuit het buitenland
+31 24 358 83 00

E heumen@heumen.nl

Contactformulier
 

Openingstijden