Afvalpas

Home > Inwoners > Afvalpas

Afvalpas

Met uw afvalpas krijgt u toegang tot de milieustraat in Groesbeek, Millingen aan de Rijn, Nijmegen en Wijchen. Daarnaast kunt u in ook nog terecht bij de milieustraat in Malden. Sommige afvalsoorten zoals geïmpregneerd hout (C-hout), (teerhoudende) dakbedekking, gips, grond en banden met velg mag u niet naar de milieustraat Malden brengen. Deze afvalsoorten kunt u wel naar de andere milieustraten brengen.

Afvalpas gekoppeld aan uw huisadres

De afvalpas is niet persoonsgebonden, maar is gekoppeld aan uw huisadres. Bij verhuizing blijft de pas bij het adres horen. Elke afvalpas heeft een uniek nummer dat gekoppeld is aan uw adres.

Verlies of diefstal van uw afvalpas

Verlies of diefstal meldt u zo snel mogelijk bij Dar. De pas wordt geblokkeerd en u krijgt zo snel mogelijke een nieuwe afvalpas. Voor een vervangende afvalpas betaalt u  € 10,-. U kunt een afvalpas bestellen op www.dar.nl/shop.

Meer informatie 

Voor meer informatie kijkt u op www.dar.nl/heumen of uw (digitale) afvalwijzer: www.dar.nl/afvalwijzer. U kunt ook de Dar App downloaden voor uw mobiele telefoon! Voor vragen neemt u contact op met het klantencontactcentrum van Dar: 024-371 6000 (bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur) of via info@dar.nl.

Contact

Kerkplein 6, 6581 AC Malden
Postbus 200, 6580 AZ Malden

T 14 024
Vanuit het buitenland
+31 24 358 83 00

E heumen@heumen.nl

Contactformulier
 

Openingstijden