Coronavirus

Home > Inwoners > Coronavirus

Coronavirus

Op deze pagina vindt u informatie naar aanleiding van het coronavirus. Deze pagina wordt regelmatig bijgewerkt.

Burgemeester Mittendorff: “We zijn met elkaar in een bijzondere situatie beland: het Coronavirus grijpt om zich heen en vraagt van ons allen een andere levensstijl. Ik hoop dat we ervaren dat we met elkaar sterk zijn en nieuwe manieren vinden in wat omzien naar elkaar betekent”. 

Van onze burgemeester

Nieuwsberichten

Voor ondernemers

Gewijzigde openingstijden en contact

De dienstverlening van de gemeente Heumen blijft, zij het in afgeslankte vorm, beschikbaar voor inwoners en bedrijven. Wel hebben we vanwege het coronavirus aanpassingen gedaan. Vanaf 16 maart zijn de openingstijden gewijzigd. Ook de manier waarop we met u in contact komen is aangepast. Lees verder.

Vragen over het coronavirus?

Noodverordening

Vanaf maandag 11 mei geldt in het gebied van de Veiligheidsregio Gelderland Zuid een aangepaste noodverordening. De vorige verordening van 1 april komt daarmee te vervallen. De noodverordening is geactualiseerd en vastgesteld door de voorzitter van de Veiligheidsregio Gelderland-Zuid, drs. H.M.F. Bruls.

Klik hier voor de Noodverordening COVD-19 Veiligheidsregio Gelderland-Zuid

Verder heeft de aangepaste noodverordening geleid tot een aanwijzingsbesluit Toezichthouders Noodverordening COVID-19 veiligheidsregio Gelderland-Zuid

Contact

Kerkplein 6, 6581 AC Malden
Postbus 200, 6580 AZ Malden

T 14 024
Vanuit het buitenland
+31 24 358 83 00

E heumen@heumen.nl

Contactformulier
 

Openingstijden