Dorpsverbinders

Home > Inwoners > Dorpsverbinders

Dorpsverbinders

Samen sterk

In Heumen vinden we het belangrijk dat iedereen meedoet. Er zijn veel inwoners  die iets doen in hun buurt of voor elkaar.  Dat juichen wij van harte toe.  U weet namelijk het beste wat er leeft of juist nog niet leeft in uw wijk of buurt. Heeft u een goed idee en weet u niet zeker of het de moeite waard is, weet u niet precies hoe u met uw initiatief aan de slag moet of wilt u weten welke initiatieven er al zijn en hoe u daarbij kunt aansluiten? Roep dan de hulp in van onze dorpsverbinders.

De dorpsverbinders stimuleren en ondersteunen goede ideeën en initiatieven. Ze brengen mensen bij elkaar en signaleren vragen en problemen. De dorpsverbinders zorgen er ook voor dat inwoners de weg vinden naar activiteiten en voorzieningen. Stel uw vraag aan de dorpsverbinders. Ze kijken dan samen met u hoe zij u kunnen helpen. Dit kan bijvoorbeeld door u in contact te brengen met een vrijwilliger. Op deze manier willen we het leven en wonen in Heumen prettiger maken.

Onze dorpsverbinders

 • Zaphira van Leeuwen (links) – voor Heumen, Overasselt en Nederasselt (met zwangerschapsverlof. Vervanger: Fanny van Creij)
 • Catelijne Quant – voor Malden

Contact met de dorpsverbinders

De dorpsverbinders zijn actief in de verschillende wijken. U herkent ze aan de opvallend gele kleding. Spreek ze gerust aan. U kunt ook een afspraak maken. De dorpsverbinder kan dan eventueel bij u thuis komen. U kunt ook afspreken op het gemeentehuis of op een andere locatie. U vindt de contactgegevens van de dorpsverbinders hieronder.

 • Zaphira van Leeuwen (met zwangerschapsverlof)

  Voor Heumen, Nederasselt en Overasselt

  Zaphira is met zwangerschapsverlof. 
  Zij wordt vervangen door Fanny van Creij

  Telefoonnummer: 06 - 50 05 34 19
  Email: dorpsverbinders@heumen.nl
  Aanwezig: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdagochtend

 • Catelijne Quant

  Voor Malden

  Telefoonnummer: 06 – 50 05 34 17
  Email: dorpsverbinders@heumen.nl
  Aanwezig: maandag, woensdag en donderdag

Contact

Kerkplein 6, 6581 AC Malden
Postbus 200, 6580 AZ Malden

T 14 024
Vanuit het buitenland
+31 24 358 83 00

E heumen@heumen.nl

Contactformulier
 

Openingstijden