Duurzaamheidslening

Home > Inwoners > Duurzaamheidslening

Duurzaamheidslening

Sinds september 2018 kunnen inwoners van de gemeente Heumen een duurzaamheidslening afsluiten. Hiermee kunt u energiebesparende maatregelen financieren. Denk bijvoorbeeld aan zonnepanelen, isolatiemaatregelen, LED-verlichting of een warmtepomp. Het verstrekken van aantrekkelijke leningen helpt inwoners om de stap richting duurzaamheid sneller te maken. Dit doen wij samen met SVN, het Stimuleringsfonds Volkshuisvesting.

Overzicht energiebesparende maatregelen

Op pagina 6 en 7 van de Verordening Stimuleringslening duurzame maatregelen voor woningen in de gemeente Heumen staan de maatregelen genoemd die voor financiering middels de duurzaamheidslening in aanmerking komen. Aan de inhoudelijke beoordeling van uw aanvraag zijn kosten verbonden. Het betreft een bedrag van € 57,48 (inclusief BTW).

Aanvragen duurzaamheidsleningen

Aanvraag duurzaamheidslening woningen (met DigiD)

 

 

 

Voorlichting door Loket Duurzaam Wonen Plus

Voor informatie en gratis advies over duurzaam bouwen, energiegebruik en energiebesparing kunt u terecht bij het Loket Duurzaam Wonen Plus. Iedere donderdag houdt Jos van der Lint inloopspreekuur van 9.00 – 12.30 uur in het gemeentehuis. Hij heeft, naast informatie over de duurzaamheidsleningen, ook informatie beschikbaar over het zonnepanelenproject en subsidies. Vragen kunt u ook per mail stellen:info@duurzaamwonenplus.nl of telefonisch via 14 024.

Loket Duurzaam
Wonen Plus

Kerkplein 6, 6581 AC Malden
T (024) - 358 83 00

Inloop: donderdag 09.00 - 12.30 uur

Online regelen

Afspraak maken
Loket Duurzaam Wonen

www.duurzaamwonenplus.nl/heumen

Contact

Kerkplein 6, 6581 AC Malden
Postbus 200, 6580 AZ Malden

T 14 024
Vanuit het buitenland
+31 24 358 83 00

E heumen@heumen.nl

Contactformulier
 

Openingstijden