Hulp bij opvoeden en opgroeien

Home > Inwoners > Hulp bij opvoeden en opgroeien

Hulp bij opvoeden en opgroeien

U hebt een gezin en zorgt voor uw kind of kinderen. Dat doet u samen met uw partner, of alleen. Heeft u vragen over de opvoeding en ontwikkeling van uw kind? Of zoekt u hulp of ondersteuning voor uw kind? De consulenten jeugd, school en opvoeding van de gemeente Heumen staan voor u klaar. Voorheen kon u daarvoor bij het Centrum voor Jeugd en Gezin terecht (CJG).

Voor ouders, opvoeders en jongeren

De consulenten jeugd, school en opvoeding zijn er voor (aanstaande) ouders en opvoeders met kinderen in de leeftijd van 0 tot 23 jaar. De consulenten denken met u mee en ondersteunen u bij het oplossen van uw vragen, maar kunnen u ook in contact brengen met instanties en personen die u verder kunnen helpen.

Rechtstreeks en via de basisschool bereikbaar

De consulenten zijn verbonden aan de basisscholen maar eventueel ook rechtstreeks bereikbaar als uw kind niet meer op de basisschool zit. Jongeren die zelf vragen hebben of behoefte hebben aan een luisterend oor kunnen ook bij de consulenten terecht.  De consulenten komen graag bij u of jou thuis, maar de afspraak mag ook op het gemeentehuis plaatsvinden.

Contact met de consulent jeugd, school en opvoeding

Zit uw kind op één van de basisscholen in de gemeente Heumen? De directeur of intern begeleider (IB’er) kan u vertellen wie de consulent is van uw school en u helpen aan de contactgegevens.

Zit uw kind niet meer op de basisschool? Of wilt u liever rechtstreeks contact leggen met een consulent jeugd, school en opvoeding? Dat kan ook. U vindt de contactgegevens van onze consulenten hieronder.

• John Beenhakker

Telefoonnummer:

jbeenhakker@heumen.nl

Aanwezig:
    maandag tot en met donderdag

• Linda van Herpen

Telefoonnummer: