Levenloos geboren kind

Home > Inwoners > Levenloos geboren kind

Levenloos geboren kind

Ouders die dat wensen, kunnen sinds 3 februari 2019 hun levenloos geboren kind registreren in de Basisregistratie Personen (BRP). Dit geldt met terugwerkende kracht, dus ook eerder levenloos geboren kinderen kunnen worden opgenomen in de basisregistratie. De duur van de zwangerschap is hierbij van niet van belang.

Wat moet ik doen om mijn levenloos geboren kind te registreren?                                                                                                                                                                       

U heeft een geboorteakte

Heeft u al een geboorteakte, en woont u in Heumen? Gebruik dan het verzoek tot opnemen kind op persoonslijst bij 1 ouder (pdf, 139 kB). Wilt u samen een verzoek doen? Gebruik dan het verzoek tot opnemen kind op persoonslijst bij 2 ouders (pdf,140 kB). Stuur het verzoek op naar burgerzaken@heumen.nl. Voeg een kopie van de akte en een kopie van uw geldig legitimatiebewijs toe. U mag het ook per post sturen naar: Gemeente Heumen, Postbus 200, 6580 AZ Malden.

U heeft geen geboorteakte

Is er geen geboorteakte opgemaakt is, maak dan een afspraak bij de gemeente waar uw kind geboren is om dit alsnog te laten doen. Weet u niet zeker of er een akte opgemaakt is, dan kunt u dit navragen bij de gemeente waar uw kind geboren is. U kunt ook de medewerker van onze gemeente Heumen vragen dit voor u te doen.

Meer weten?

Heeft u behoefte aan meer informatie? Bel gerust naar 14 024. Onze medewerkers helpen u graag. U kunt ook een afspraak maken.

Contact

Kerkplein 6, 6581 AC Malden
Postbus 200, 6580 AZ Malden

T 14 024
Vanuit het buitenland
+31 24 358 83 00

E heumen@heumen.nl

Contactformulier
 

Openingstijden