Loket Duurzaam Wonen

Home > Inwoners > Loket Duurzaam Wonen

Loket Duurzaam Wonen

In de gemeente Heumen is het Loket Duurzaam Wonen Plus van start gegaan. Het loket gaat huiseigenaren helpen om hun woning comfortabeler en energiezuiniger te maken. U kunt iedere donderdagochtend terecht tussen 09.00 uur en 12.30 uur. Dit kan op afspraak maar u mag ook zo binnenlopen.

Gratis advies en ondersteuning

Het loket is het aanspreekpunt voor informatie over het verduurzamen van je eigen huis, zoals het aanschaffen van zonnepanelen of het isoleren van je woning. Het loket geeft gratis onafhankelijk en persoonlijk advies, informatie over duurzame maatregelen én financieringsmogelijkheden. Ook kunnen inwoners eenvoudig in contact komen met gespecialiseerde lokale bedrijven die de duurzame maatregelen uitvoeren.

Nieuwe landelijke subsidie isolatie koophuis

Heeft u een koopwoning waarin u zelf woont? Dan kunt u sinds 15 september 2016 subsidie aanvragen voor de isolatie van uw huis. Van de kosten kunt u ongeveer tot 20% terugkrijgen. Ook een Vereniging van Eigenaren (VVE) kan subsidie krijgen. Het Loket Duurzaam Wonen Plus geeft u gratis advies over deze én andere regelingen.

Contact opnemen

Heeft u vragen? Neem dan contact op met de afdeling publiekszaken. Dat kan op 3 manieren:

  • op afspraak op de donderdagochtend.
  • per e-mail naar info@duurzaamwonenplus.nl
  • Belt u liever? Dat kan op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag tussen 08.30 uur tot 17.00 (vrijdag tot 13.00) uur via het telefoonnummer 14 024.

Contact

Kerkplein 6, 6581 AC Malden
Postbus 200, 6580 AZ Malden

T 14 024
Vanuit het buitenland
+31 24 358 83 00

E heumen@heumen.nl

Contactformulier
 

Openingstijden