Nieuwsberichten

Home > Inwoners > Nieuwsberichten

Nieuwsberichten

 • Achtergebleven oude gft-containers

  (14-08-2017)

  Heeft u een oude gft-container die nog niet is opgehaald? Geef dit dan door aan Dar zodat deze alsnog opgehaald wordt op woensdag 23 of donderdag 24 augustus.

 • Start werkzaamheden MaasWaalpad

  (14-08-2017)

  In 2016 hebben de gemeenten Mook en Middelaar en Heumen samen met inwoners, ondernemers en belangenorganisaties gewerkt aan een ontwerp voor de Snelfietsroute Cuijk-Nijmegen (deeltraject Witteweg-Middelweg). Het eindontwerp is in januari 2017 gepresenteerd. De afgelopen maanden heeft de projectgroep gewerkt aan de voorbereidingen voor de uitvoering. Daarnaast heeft de snelfietsroute inmiddels de toepasselijke naam ‘MaasWaalpad’ gekregen.

 • Onderhoudswerkzaamheden N271 en N846

  (14-08-2017)

  Van 21 augustus tot 2 oktober 2017 gaat de provincie Gelderland onderhoudswerkzaamheden uitvoeren aan de wegen N271 (Rijksweg, Jan J. Ludenlaan) en N846 (Jan J. Ludenlaan). Het betreft het gedeelte vanaf de Overasseltseweg in de gemeente Heumen tot aan de provinciale grens in de gemeente Mook en Middelaar.

 • Werkzaamheden Groesbeekseweg

  (14-08-2017)

  Van 21 augustus tot 1 november voert de firma Heijmans werkzaamheden uit aan de Groesbeekseweg. In onderstaand bericht leest u wat voor werkzaamheden dit zijn en hoe we ervoor zorgen dat u er zo min mogelijk last van heeft.

 • Rustpunten gemeente Heumen tijdens Fietsvierdaagse Nijmegen

  (14-08-2017)

  De Nijmeegse Fiets4daagse is dit jaar van donderdag 24 tot en met zondag 27 augustus. Tijdens deze tocht rusten de fietsers op verschillende punten uit, waaronder een paar plaatsen in onze gemeente. Het kan zijn dat hierdoor enige hinder wordt ervaren, omdat er (grote) groepen mensen door de gemeente fietsen. Wij vragen hiervoor uw begrip. Op gevaarlijke/ drukke punten zet de organisatie van de Fietsvierdaagse verkeersregelaars in.

 • Fietsinformatiedag voor senioren

  (14-08-2017)

  Dinsdag 26 september vindt er een fietsinformatiedag voor senioren plaats in het gemeentehuis in Malden. Deze dag is bedoeld voor zowel senioren die op een e-bike fietsen als mensen die op een gewone fiets rijden. In dit bericht geven wij informatie over deze dag en de mogelijkheid tot aanmelden.

 • Expositie met foto's van Overasseltse molen in bibliotheek Mariënburg

  (13-08-2017)

  in augustus is er in bibliotheek De Mariënburg (in het centrum van Nijmegen) een mooie èn leerzame fotoexpositie te zien. Fotograaf Nieko van de Pavert en molenaar Ron van Stiphout hebben de gang ‘van graankorrel tot meel’ in kaart gebracht. De foto’s zijn gemaakt op molen ‘Zeldenrust’, schitterend gelegen tussen de Maas en Overasselt.

 • Meld uw camera aan bij de politie

  (31-07-2017)

  Camerabeelden helpen de politie bij het oplossen van inbraken, overvallen en andere misdrijven. Heeft u één of meer camera’s om of aan uw woning of bedrijfspand hangen? Laat het de politie weten. Hoe beter de politie in kaart heeft waar er in uw buurt camera’s hangen, hoe sneller zij kan werken aan het oplossen van misdrijven.

 • Werkzaamheden natuurgebied Kadans Nederasselt

  (31-07-2017)

  De gemeente Heumen gaat in de week van 21 augustus werkzaamheden uitvoeren in het natuurgebied aan de Hollestraat in Nederasselt. Dit gebied is in beheer bij Stichting Kadans.

 • Onderhoudswerkzaamheden door Gasunie

  (31-07-2017)

  Van 15 augustus tot en met 24 oktober worden er vervolgwerkzaamheden uitgevoerd ter hoogte van het gasontvangstation in het park gelegen tussen de Merellaan, Groesbeekseweg en volkstuinvereniging ‘De Heikant’ in Malden.

 • Gratis cursus 'Politiek Actief' voor inwoners

  (10-07-2017)

  Wil jij meer weten over het lokale bestuur en lokale besluitvorming en denk je erover na om politiek actief te worden? Meld je dan aan voor de gratis cursus Politiek Actief!

 • Een goed idee voor uw buurt? Doe mee met Burendag!

  (10-07-2017)

  Op zaterdag 23 september viert Nederland voor  de elfde keer Burendag  Als u samen met uw buurt een goed initiatief voor Burendag bedenkt kunt u daarvoor een bijdrage tot €450,- ontvangen van het Oranje Fonds. Het Oranje Fonds wil hiermee helpen om mensen dichter bij elkaar te brengen.

 • Gezocht: nieuwe plek Multicourt Malden

  (10-07-2017)

  In Malden wordt met veel plezier gebruik gemaakt van het Multicourt bij de Veldschuur. Door de bouw van een nieuw sportcentrum en woningen op deze locatie is er geen ruimte meer voor het voetbal- en basketbalveld. De gemeente biedt haar inwoners daarom  de kans het Multicourt een plek te geven in hun buurt of wijk. Weet jij een goede locatie in jouw wijk? Wil jij je samen met buurtgenoten inzetten voor het onderhoud en beheer van het speelveld? Meld je onderbouwde idee dan voor 14 september aan bij de gemeente!

 • Op vakantie? Licht de buren in!

  (03-07-2017)

  Het is vakantie. Een fijne tijd waarin veel mensen op vakantie gaan of een dagje weg. Maar ook de tijd waarin inbrekers toeslaan, omdat ze weten dat bewoners van huis zijn. U kunt zelf veel doen om inbraak of insluiping in uw woning te voorkomen.

 • Goed idee voor uw buurt? Dien een Initiatief in voor 1 oktober!

  (03-07-2017)

  Wonen in een fijne buurt waar het goed leven is, dat willen we allemaal. Als u samen met uw straat- of buurtgenoten een mooi initiatief bedenkt om de leefbaarheid van uw buurt of dorp te verbeteren, kunt u daar ondersteuning of geld voor krijgen van de gemeente. U heeft nog tot 1 oktober de tijd om uw idee in te dienen.

 • Asfaltonderhoud aan diverse wegen

  (19-06-2017)

  Maandag 19 juni is aannemer REEF Infra BV in onze gemeente gestart met asfaltonderhoud. De komende tijd worden er op verschillende locaties werkzaamheden uitgevoerd. Eind augustus zijn alle werkzaamheden gereed.

 • Volg Heumen op Facebook en Twitter!

  (09-01-2017)

  Wilt u snel op de hoogte zijn van het nieuws van de gemeente Heumen? Volg ons dan op Facebook en Twitter. Hier vindt u onder andere nieuwsberichten, aankondigingen van bijeenkomsten, informatie over openingstijden en andere interessante onderwerpen. U kunt ook naar ons reageren.

 • Subsidieregeling voor verwijderen van asbest in daken

  (08-02-2016)

  Wanneer u asbest in uw dak of daken heeft kunt u bij het ministerie van Infrastructuur en Milieu een tegemoetkoming krijgen bij het verwijderen van asbest.

Nieuwsberichten

Archief

Contact

Kerkplein 6, 6581 AC Malden
Postbus 200, 6580 AZ Malden

T 14 024
Vanuit het buitenland
+31 24 358 83 00

E heumen@heumen.nl

Contactformulier
 

Openingstijden