21 april Informatiemarkt winkelcentrum Malden

Home > Inwoners > Nieuwsberichten > 21 april Informatiemarkt winkelcentrum Malden

21 april Informatiemarkt winkelcentrum Malden

Wilt u weten welke mogelijkheden er zijn om langer zelfstandig thuis te blijven wonen, heeft u een vraag op het gebied van mantelzorg, wilt u meer weten over vrijetijdsbesteding of vrijwilligerswerk? Kom dan op zaterdag 21 april naar de Informatiemarkt in het winkelcentrum in Malden.

Onder andere de KBO’s, woningcorporatie Oosterpoort, Malderburch Centrum voor Welzijn, Wonen en Zorg, Steunpunt Vrijwilligerswerk Heumen en de gemeente Heumen staan dan voor u klaar om al uw vragen op het gebied van wonen, werk, gezondheid, veiligheid, mantelzorg en vrijwilligerswerk te beantwoorden. Van de gemeente zijn medewerkers van Vraagwijzer, Sociale Zaken en Schuldhulpverlening aanwezig. Ook kunt u kennis maken met onze woonadviseurs. U bent welkom tussen 10.00 en 15.00 uur.