24 en 25 maart: afsluiting Rijksweg ter hoogte van Mc Donalds

Home > Inwoners > Nieuwsberichten > 24 en 25 maart: afsluiting Rijksweg ter hoogte van Mc Donalds

24 en 25 maart: afsluiting Rijksweg ter hoogte van Mc Donalds

Op dinsdag 24 en woensdag 25 maart voert Gebr. Van Kessel Wegenbouw overdag asfaltwerkzaamheden uit aan de Rijksweg ter hoogte van de Mc Donalds. Op dinsdag 24 maart van 7.00-18.00 uur is tussen de kruising Grootstalselaan en de Kluissestraat alléén verkeer mogelijk in de richting van Malden naar Nijmegen.

Op woensdag 25 maart van 7.00-18.00 uur is de Rijksweg tussen de kruising Grootstalselaan en de Kluissestraat in beide richtingen afgesloten voor verkeer. Het doorgaande verkeer wordt in beide richtingen omgeleid over de A73.

25 maart: Malden niet bereikbaar met openbaar vervoer

In verband met werkzaamheden aan de N844 is er woensdag 25 maart geen openbaar vervoer mogelijk van/naar Malden. Door de werkzaamheden kunnen grote bussen niet door Malden rijden. Inzet van kleine taxibusjes als pendeldienst is vanwege het coronavirus geen alternatief, het is niet mogelijk daar de aanbevolen onderlinge afstand van 1,5 meter in acht te nemen.

Lijn 83 Nijmegen – Venlo rijdt om via de A73, de Hatertseweg en de Grootstalselaan. De dichtstbijzijnde alternatieve halten van lijn 83 voor Malden zijn Nijmegen, Scheidingsweg en Molenhoek, Rijksweg.

Lijn 1 Nijmegen – Malden rijdt in zijn geheel niet, dit omdat de Breng-bussen vanwege het Coronavirus nu een zaterdagdienst rijden.

Vervangen riolering

Maandag 30 maart start Van Kessel met het vervangen van het riool tussen de Grootveldschelaan en de Raadhuisstraat aan de Westzijde van de Rijksweg in Malden. Vanaf 23 maart beginnen ze met de voorbereidingen om de rijstroken van de Rijksweg te verschuiven.

Omleidingen fietsers:

  • Vanaf maandag 23 maart: Omleiding fietsers in de richting Malden-Nijmegen, zie afbeelding;
  • Vanaf maandag 30 maart: Omleiding fietsers in beide richtingen, zie de afbeelding.

Omleidingen verkeer:

  • Vanaf maandag 23 maart wordt het doorgaande verkeer naar de Molensingel (vanuit de richting Nijmegen) omgeleid via de Groesbeekseweg;
  • Vanaf dinsdag 14 april is op de Rijksweg tussen de Molensingel en de Groesbeekseweg alleen verkeer mogelijk vanuit de richting Nijmegen naar Malden. Het verkeer van Malden richting Nijmegen wordt omgeleid door Malden via de Groesbeekseweg - Randwijcksingel – Molensingel, zie afbeelding.

Tijdens de werkzaamheden verwachten we enige verkeershinder. We adviseren het doorgaande verkeer gebruik te maken van de omleiding over de A73 en N271 (in beide richtingen). Alle woningen en bedrijven blijven bereikbaar.

De bus volgt de omleidingen, voor meer informatie kunt u terecht op de website www.breng.nl.

Bouw-app

De werkzaamheden zijn te volgen via de bouw-app. U krijgt hiermee toegang tot actuele informatie over de werkzaamheden en de verkeershinder. Bij wijzigingen in de planning, de verkeerssituatie of andere bijzonderheden kunnen we een pushbericht sturen. Zo bent u direct op de hoogte. U kunt de app downloaden via www.kessel.nl/app. U volgt de werkzaamheden éénvoudig door het project “N844: Nijmegen - Malden” aan te vinken als “favoriet”.

Meer informatie

Wij begrijpen dat de werkzaamheden voor overlast kunnen zorgen. Wij vragen hiervoor uw begrip. Voor algemene informatie over dit project kunt u terecht op de website van de provincie Gelderland: www.gelderland.nl/N844.

Nieuwsberichten

Archief

Contact

Kerkplein 6, 6581 AC Malden
Postbus 200, 6580 AZ Malden

T 14 024
Vanuit het buitenland
+31 24 358 83 00

E heumen@heumen.nl

Contactformulier
 

Openingstijden