30 september: informatieavond Kroonwijk

Home > Inwoners > Nieuwsberichten > 30 september: informatieavond Kroonwijk

30 september: informatieavond Kroonwijk

Dit item is verlopen op 01-10-2019.

Wij praten u dan graag bij over de inrichting van het Kroonwijkplantsoen en de nieuwbouw van basisschool de Vuurvogel. De bijeenkomst start om 19.30 uur in het gemeentehuis. U kunt binnenlopen vanaf 19.15 uur.

Het nieuwe schoolgebouw komt aan de Gladiolenstraat/Chrysantstraat in Malden. Met de komst van de nieuwe school willen we ook graag het Kroonwijkplantsoen aanpakken en meer een park laten zijn. In oktober hebben wij u tijdens een informatiebijeenkomst bijgepraat over beide plannen.

Kennis en ervaring van omwonenden benut

Tijdens de informatiebijeenkomst deden wij een oproep aan alle aanwezigen om over de plannen mee te denken. 18 mensen gaven hier gehoor aan.  Zij dachten de afgelopen maanden in een meedenkgroep na over het verkeer en het parkeren rondom de school en de inrichting van het Kroonwijkplantsoen.

Wij leggen u graag de uitkomsten voor

Ook nemen wij u graag mee in het ontwerp van het schoolgebouw en de globale planning. U heeft de mogelijkheid hierop te reageren.

Wij hopen u te zien!

U kunt zich aanmelden via kroonwijk@heumen.nl. Heeft u op voorhand al vragen of opmerkingen, dan kunt u ook contact opnemen via dit e-mailadres.

Nieuwsberichten

Archief

Contact

Kerkplein 6, 6581 AC Malden
Postbus 200, 6580 AZ Malden

T 14 024
Vanuit het buitenland
+31 24 358 83 00

E heumen@heumen.nl

Contactformulier
 

Openingstijden