3FM Serious Request in de gemeente Heumen

Home > Inwoners > Nieuwsberichten > 3FM Serious Request in de gemeente Heumen

3FM Serious Request in de gemeente Heumen

In de week voor kerst (18-24 december) vindt ‘3FM Serious Request: The Lifeline’ plaats. Zes dj’s van 3FM lopen van Goes naar Groningen, terwijl ze 24 uur per dag live radio maken en acties bezoeken die luisteraars organiseren. Op zaterdag 21 december komt 3FM door de gemeente Heumen.

Met ‘The Lifeline’ zet 3FM zich dit jaar samen met het Rode Kruis in voor slachtoffers van mensenhandel, een verborgen drama dat wereldwijd 25 miljoen mensen treft. Mensenhandel komt overal voor, ook in Nederland. Hieronder leest u hoe u deze actie kunt steunen.

3FM Serious Request: The Lifeline

De dj's starten op de Grote Markt in Goes op 18 december en eindigen op kerstavond op de Ossenmarkt in Groningen. Hier vindt de eindshow plaats en wordt de opbrengst van 3FM Serious Request: The Lifeline bekend gemaakt.

De route wordt afgelegd als estafette en bestaat uit verschillende etappes. De dj’s wisselen elkaar af bij zogenaamde chequepoints: feestelijke evenementen waar actievoerders en bezoekers naartoe kunnen komen om hun inzameling aan de actie te doneren. Etappe 11, gelopen door dj’s Mark en Rámon, komt door de gemeente Heumen. De dj’s vertrekken op 21 december om 02:00 vanuit het chequepoint in Grave en lopen door Nederasselt, Overasselt en Malden naar Nijmegen. In Nijmegen is weer een chequepoint, om 08:00 vertrekken dj’s Frank en Eva richting Arnhem.

Meer informatie over de route vindt u hier: www.3fm.nl/seriousrequest/route

U doet toch ook mee?

Er zijn drie mogelijkheden om dit goede doel te steunen: doneer een bedrag, bedenk een actie om geld in te zamelen en/of doe mee aan de sponsorloop.

1. Doneer eenmalig een bedrag naar keuze
    Via de website kunt u een bedrag overmaken om de actie te steunen.
  2. Bedenk een actie om geld in te zamelen
    Organiseer een ludieke actie om geld op te halen. Bijvoorbeeld het bakken van koekjes, het organiseren van een game-marathon of het wassen van auto’s. Meld de actie aan via de 3FM-website en wie weet komen de dj’s bij u langs!
  3. Loop mee met de Sponsorloop
    De 3FM-dj's gaan een heel eind lopen, maar u kunt ook meelopen. Meld u aan voor de sponsorloop, wandel een etappe (of meer) mee met de dj's en laat u daarvoor sponsoren door vrienden, familie of collega’s.

Wilt u onderdeel uitmaken van dit bijzondere evenement? Bezoek dan de website van 3FM Serious Request. Hier vindt u meer informatie, antwoord op veelgestelde vragen en kunt u een actie aanmelden.