40 Dagen zonder alcohol: gaat u ook de uitdaging aan?

Home > Inwoners > Nieuwsberichten > 40 Dagen zonder alcohol: gaat u ook de uitdaging aan?

40 Dagen zonder alcohol: gaat u ook de uitdaging aan?

Dit item is verlopen op 20-03-2019.

Drinkt u ook wel eens een glas wijn als u thuiskomt van uw werk? Of een biertje na het sporten? Het drinken van alcohol is vaak een gewoonte. Bent u benieuwd wat een periode zonder alcohol met u doet? Doe dan mee met de actie ’40 dagen zonder alcohol’. Wethouder Frank Eetgerink gaat deze uitdaging aan. U ook?

De actie ’40 dagen zonder alcohol’ duurt van 6 maart tot en met 14 april 2019 en loopt samen met de landelijke actie ‘IkPas’. Met de actie vragen de initiatiefnemers Gezondheidscentra Samen Gezond en Malderburch Centrum voor Welzijn, Wonen en Zorg aandacht voor verantwoord alcoholgebruik. De gemeente Heumen ondersteunt deze actie, samen met de gemeente Mook en Middelaar. 

Redenen om mee te doen

Er zijn genoeg redenen om mee te doen. U ervaart de positieve effecten die niet-drinken op uw lichaam heeft: U voelt zich fitter, slaapt beter, valt misschien wat af…Maar ook leert u beter ‘nee’ zeggen, doorbreekt u uw gewoontegedrag en geeft u een goed voorbeeld aan de jeugd. 
Bent u benieuwd wat een periode zonder alcohol met u doet? Doe dan mee! 

Aanmelden 

Op www.ikpas.nl vindt u meer informatie en kunt u zich aanmelden. Als u zich inschrijft, staat er een persoonlijke IkPas-coach voor u klaar. Ook kunt u zich inschrijven voor een digitale nieuwsbrief met informatie en tips. 

Meer nieuwsberichten

Nieuwsberichten

Archief

Contact

Kerkplein 6, 6581 AC Malden
Postbus 200, 6580 AZ Malden

T 14 024
Vanuit het buitenland
+31 24 358 83 00

E heumen@heumen.nl

Contactformulier
 

Openingstijden