40 Dagen zonder alcohol: zet uw alcoholgebruik op pauze 

Home > Inwoners > Nieuwsberichten > 40 Dagen zonder alcohol: zet uw alcoholgebruik op pauze 

40 Dagen zonder alcohol: zet uw alcoholgebruik op pauze 

Dit item is verlopen op 20-03-2019.

Twee weken geleden riepen wij u via deze nieuwsbrief op om mee te doen met de actie ’40 dagen zonder alcohol’ van 6 maart tot en met 14 april 2019. Graag brengen we deze actie nogmaals onder uw aandacht. Pas ook en zet uw alcoholgebruik 40 dagen op pauze!

Met deze actie vragen de initiatiefnemers Gezondheidscentra Samen Gezond en Malderburch Centrum voor Welzijn, Wonen en Zorg aandacht voor verantwoord alcoholgebruik. De gemeente Heumen ondersteunt deze actie. Met name wethouder Frank Eetgerink doet volop mee, onder andere door te flyeren in het winkelcentrum Malden. 

Redenen om mee te doen

Er zijn genoeg redenen om mee te doen. U ervaart de positieve effecten die niet-drinken op uw lichaam heeft: U voelt zich fitter, slaapt beter, valt misschien wat af. Maar ook leert u beter ‘nee’ zeggen, doorbreekt u uw gewoontegedrag en geeft u een goed voorbeeld aan de jeugd. 
Bent u benieuwd wat een periode zonder alcohol met u doet? Doe dan mee! 

Aanmelden 

Op www.ikpas.nl vindt u meer informatie en kunt u zich aanmelden. Als u zich inschrijft staat er een persoonlijke IkPas-coach voor u klaar. Ook kunt u zich inschrijven voor een digitale nieuwsbrief met informatie en tips. 

Meer nieuwsberichten

Nieuwsberichten

Archief

Contact

Kerkplein 6, 6581 AC Malden
Postbus 200, 6580 AZ Malden

T 14 024
Vanuit het buitenland
+31 24 358 83 00

E heumen@heumen.nl

Contactformulier
 

Openingstijden