84 miljoen extra voor subsidieregeling isoleren woningen

Home > Inwoners > Nieuwsberichten > 84 miljoen extra voor subsidieregeling isoleren woningen

84 miljoen extra voor subsidieregeling isoleren woningen

De Subsidie Energiebesparing Eigen Huis (SEEH) wordt definitief 2 september weer opengesteld. Met de regeling kunnen mensen subsidie krijgen voor twee of meer grote isolatiemaatregelen in hun eigen woning.

Door een goede isolatie van uw woning hebt u veel minder energie nodig. Dat scheelt in de energiekosten en het is een belangrijke stap richting een duurzaam gebouwde omgeving. De subsidieregeling is een belangrijke stimulerende maatregel die bovendien mag worden gecombineerd met de gunstige duurzaamheidsleningen die onze gemeente ter beschikking stelt.

Waar kunt u de subsidie voor gebruiken?

De regeling is bedoeld voor energiebesparende isolerende maatregelen in het eigen huis zoals het isoleren van een vloer of gevel en het plaatsen van hoogrendementsglas. Per woning is het mogelijk om tot €10.000 subsidie te krijgen. Zo kunnen woningeigenaren ongeveer 20% van de kosten gesubsidieerd krijgen voor het laten uitvoeren van de werkzaamheden door een deskundig bedrijf.

Hoe kunt u subsidie aanvragen?

Het is mogelijk om subsidie aan te vragen voor maatregelen die uitgevoerd en betaald zijn vanaf 15 augustus 2019. Aanvragen kunnen vanaf 2 september worden ingediend op de website van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. Daar staat meer informatie over de energiebesparende maatregelen, de voorwaarden en het aanvraagproces van de subsidie.

Contact

Kerkplein 6, 6581 AC Malden
Postbus 200, 6580 AZ Malden

T 14 024
Vanuit het buitenland
+31 24 358 83 00

E heumen@heumen.nl

Contactformulier
 

Openingstijden