Aankondiging: de nieuwe editie van Topic Actief!

Home > Inwoners > Nieuwsberichten > Aankondiging: de nieuwe editie van Topic Actief!

Aankondiging: de nieuwe editie van Topic Actief!

Dit item is verlopen op 17-09-2019.

Er is veel te doen in de gemeente Heumen. Zoveel dat het moeilijk is om bij te houden wat er allemaal wordt aangeboden door onze grote en gevarieerde groep vrijwilligersorganisaties.

Om voor u beter in kaart te brengen wat in de gemeente Heumen allemaal mogelijk is, brengt het Vrijwilligerssteunpunt Heumen opnieuw de Heumense Activiteitengids ‘Topic Actief’ uit. In dit handige blad kan iedereen zien wat er dankzij de ruim 200 vrijwilligersorganisaties te doen is. Dus wilt u gaan sporten, zoekt u hulp of wilt u weten waar u met uw tweedehands spullen terecht kunt? Dit en nog veel meer is straks overzichtelijk terug te vinden in de Topic Actief.

Uw organisatie in de Topic Actief!

De contactpersonen van alle organisaties die in de vorige editie stonden krijgen een e-mail over hun deelname. Stond uw organisatie zonder winstoogmerk er de vorige keer niet in en wilt u daar verandering in aanbrengen? Mail voor 16 september naar: vrijwilligerswerk@heumen.nl om uw organisatie aan te melden.

Meer informatie over de vernieuwde Topic Actief leest u in het nieuwsbericht op de website van het Vrijwilligerssteunpunt Heumen: www.vrijwilligerswerkgelderland.nl/heumen