Aanvragen isolatiesubsidie nog tot eind april

Home > Inwoners > Nieuwsberichten > Aanvragen isolatiesubsidie nog tot eind april

Aanvragen isolatiesubsidie nog tot eind april

Dit item is verlopen op 01-05-2017.

Het stookseizoen 2016-2017 loopt ten einde en heel veel mensen hebben aanspraak gemaakt op de regeling van de Rijksoverheid om hun woning beter te isoleren. De isolatiesubsidie ‘Energiebesparing Eigen Huis’, waarbij minstens twee maatregelen genomen moesten worden, is daarmee een groot succes. De keerzijde is dat de subsidiepot nu al bijna leeg is. Tot eind april kunt u nog een aanvraag indienen, daarna wordt de regeling stopgezet.

Dat het heel zinvol is om uw woning te isoleren en zo energie te besparen, is duidelijk. Het is zelfs zo dat u uw dak-, gevel- en vloerisolatie binnen een aantal jaren gaat terugverdienen, terwijl het comfort in uw woning verbetert.

Loket Duurzaam Wonen Plus ook in uw gemeente

Voor energiebesparende maatregelen zijn nog andere regelingen mogelijk, bijvoorbeeld de duurzaamheidslening, die door verschillende gemeenten wordt aangeboden. U kunt de mogelijkheden bespreken bij het Loket Duurzaam Wonen Plus. Zij zijn elke donderdagochtend tussen 09.00 en 12.00 uur aanwezig om uw vragen te beantwoorden. U kunt zich melden bij de receptie in het gemeentehuis.

Meer informatie

Loket Duurzaam Wonen Plus geeft gratis onafhankelijk en persoonlijk advies over energiebesparing zoals isolatie, zonnepanelen of –collectoren. Het loket helpt u in contact te komen met gespecialiseerde lokale bedrijven die de duurzame maatregelen kunnen uitvoeren. Voor meer informatie kijkt u op www.duurzaamwonenplus.nl.

Meer nieuwsberichten

Nieuwsberichten

Archief

Contact

Kerkplein 6, 6581 AC Malden
Postbus 200, 6580 AZ Malden

T 14 024
Vanuit het buitenland
+31 24 358 83 00

E heumen@heumen.nl

Contactformulier
 

Openingstijden