Bedenk een naam voor snelfietsroute van Cuijk naar Nijmegen

Home > Inwoners > Nieuwsberichten > Bedenk een naam voor snelfietsroute van Cuijk naar Nijmegen

Bedenk een naam voor snelfietsroute van Cuijk naar Nijmegen

Dit item is verlopen op 31-05-2017.

Dit jaar begint de aanleg van de snelfietsroute: Cuijk-Mook-Nijmegen. Een prachtige route door het Land van Cuijk en het Rijk van Nijmegen die u heel wat tijd bespaart. Zo’n mooie route heeft natuurlijk een mooie naam nodig. We nodigen u daarom uit om een naam te bedenken en deze in te sturen vóór 22 mei.

Het insturen van de naam kan via Facebook: www.facebook.com/ProvincieGelderland of via e-mail: snelfietsroute@gelderland.nl. Met uw inzending maakt u kans op één van de drie GoPro camera’s.

GoPro camera’s voor de drie finalisten

De snelfietsroute afleggen met een GoPro camera levert ongetwijfeld prachtige beelden op. En u kunt zo’n camera winnen! Uit alle inzendingen kiest een deskundige jury drie finalisten. En elke finalist krijgt zo’n geweldige GoPro camera.

Stem op de winnende naam

Op 24 mei 2017 worden de drie finalisten bekend gemaakt op de Facebookpagina van de Provincie Gelderland en op de website van de snelfietsroutes (www.snelfietsroutesgelderland.nl). Op de geselecteerde namen kunt u stemmen via www.facebook.com/ProvincieGelderland of stuur een e-mail naar snelfietsroute@gelderland.nl.
Als u een finalist bent mag u zoveel mensen als u zelf wilt vragen om op uw verzonnen naam te stemmen. De naam met de meeste stemmen wordt 31 mei bekend gemaakt.

Wees er snel bij

Het is mogelijk dat meerdere inzendingen binnen komen met dezelfde naam. In dat geval dingt alleen de eerste inzender met die naam mee naar de prijs.\

Deskundige jury maakt selectie

De jury bestaat uit vijf mensen die enorm betrokken zijn bij de regio en fietsen belangrijk vinden. Zij kiezen uit alle inzendingen drie favoriete namen. De juryleden zijn:

• Jos Janssen (voorzitter Fotoarchiefdienst Cuijk en journalist van het Cuijks Weekblad)
  • Petra Thijssen (bestuurslid van Stichting Heemkunde Malden)
  • Jan van de Wijdeven (Veilig Verkeer Nederland en was directeur van de Adalbert Basisschool in Mook)
  • Carlo Buise (Arbo & Milieudienst van Radboudumc)
  • Saskia Kluit (directeur Fietsersbond en voorzitter van onze jury)

Let op! Medewerkers van de samenwerkende partijen zijn uitgesloten van deze wedstrijd.