Bijeenkomst centrum Overasselt

Home > Inwoners > Nieuwsberichten > Bijeenkomst centrum Overasselt

Bijeenkomst centrum Overasselt

Dit item is verlopen op 20-04-2018.

Overasselt is in ontwikkeling. Zo zijn de werkzaamheden binnen het Werklandschap in volle gang. Daarnaast speelt een mogelijke verplaatsing van twee bedrijven aan de Hoogstraat. Kortom: tijd om u bij te praten! Dit doen wij op donderdagavond 19 april in het Verenigingsgebouw in Overasselt. U bent welkom vanaf 19:30 uur. Het programma start om 20.00 uur en duurt tot 22.00 uur.

Tijdens de bijeenkomst presenteren wij een ruimtelijke visie  voor het centrum van Overasselt. Hiermee willen we richting geven aan de ruimtelijke ontwikkelingen in het lint Hoogstraat en een deel van de Schoonenburgseweg. Als de verplaatsing van de slagerij / catering en de supermarkt naar een locatie aan de Schoonenburgseweg doorgaat, betekent dit wat voor het dorp. Hier staan we tijdens de bijeenkomst bij stil.

Verrassende vondsten

Er volgt een presentatie over de resultaten van het archeologisch onderzoek. Er zijn verrassende vondsten gedaan bij opgravingen binnen het Werklandschap. De projectleider van de gemeente geeft u tenslotte de stand van zaken over het Werklandschap.

Ruimte voor vragen

Met dit afwisselende programma informeren wij u graag over de ontwikkelingen binnen Overasselt. Tijdens de avond is er voldoende ruimte om uw vragen te stellen. Aanmelden voor de bijeenkomst is niet nodig. Wij zien u graag de 19e.

Meer nieuwsberichten

Nieuwsberichten

Archief

Contact

Kerkplein 6, 6581 AC Malden
Postbus 200, 6580 AZ Malden

T 14 024
Vanuit het buitenland
+31 24 358 83 00

E heumen@heumen.nl

Contactformulier
 

Openingstijden