Blijf op de hoogte!

Home > Inwoners > Nieuwsberichten > Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte!

Op onze gemeentepagina in Hét Gemeente Nieuws vindt u iedere week de gemeentelijke nieuwsberichten en officiële bekendmakingen. U kunt de gmeentepagina natuurlijk ook digitaal bekijken. Wilt u ook op de hoogte blijven van wat de gemeente doet? Hieronder leest u waar u welke informatie snel en gemakkelijk kunt vinden. Zo zorgt u ervoor dat u niets mist. Dat is wel zo handig.

Abonneer u op onze digitale nieuwsbrief

U krijgt alle gemeentelijke nieuwsberichten elke week in uw mailbox. Aanmelden gaat eenvoudig via www.heumen.nl/gemeentenieuws.

Lees alle nieuwsberichten online

Alle gemeentelijke nieuwsberichten op de gemeentepagina kunt u ook online lezen, kijk hiervoor op www.heumen.nl/nieuws.

Volg ons via Facebook en Twitter

Zo bent u altijd direct op de hoogte van het laatste nieuws. Like ons op Facebook: @gemeenteheumen en volg ons via Twitter: @gemeente_heumen.

Download de app Politiek Portaal

Wilt u op de hoogte blijven van wat de gemeenteraad en commissies bespreken? Installeer dan de app ‘Politiek Portaal’ op uw tablet. In deze app vindt u de agenda’s en vergaderstukken van de commissie- en raadsvergaderingen. De app werkt alleen op tablet.

Officiële bekendmakingen

Bekijk alle gepubliceerde officiële bekendmakingen van gemeenten, provincie en waterschap op www.officielebekendmakingen.nl. U kunt hier zoeken naar bekendmakingen van de gemeente Heumen.

Kijk op www.ruimtelijkeplannen.nl

Hier vindt u bestemmingsplannen, structuurvisies en algemene regels die gemaakt zijn door gemeentes, provincies en het Rijk. In deze plannen staat omschreven wat de overheden van plan zijn op het vlak van ruimtelijke ordening, zoals de aanleg van nieuwe wegen en wijken. U vindt hier ook de plannen van de gemeente Heumen.