College blikt in Topic terug op bestuursperiode

Home > Inwoners > Nieuwsberichten > College blikt in Topic terug op bestuursperiode

College blikt in Topic terug op bestuursperiode

Dit item is verlopen op 19-03-2018.

Het regiomagazine Topic viel afgelopen week in uw brievenbus. In het gemeentelijk katern met als titel ‘Samen sterk in Heumen’ blikt het college van de gemeente Heumen terug op de afgelopen vier jaar.

Op 21 maart gaat Nederland naar de stembus voor  de gemeenteraadsverkiezingen. Daarmee komt er een einde aan de bestuursperiode van het huidige college van burgemeester en wethouders. De collegeleden kijken terug op wat er in de afgelopen vier jaar zoal tot stand is gebracht, voor en met inwoners en andere betrokkenen.

Nee/nee sticker

U ontvangt de Topic niet als u een nee/nee sticker op uw brievenbus heeft. U kunt de Topic onder andere afhalen bij de balie in het gemeentehuis. U kunt het katern ook digitaal bekijken: Topic 'Samen sterk in Heumen' (pdf, 7.6 MB).