Coronahulp: waar vind ik hulp of kan ik hulp aanbieden?

Home > Inwoners > Nieuwsberichten > Coronahulp: waar vind ik hulp of kan ik hulp aanbieden?

Coronahulp: waar vind ik hulp of kan ik hulp aanbieden?

Bent u digitaal vaardig? Dan is Wehelpen.nl misschien iets voor u wanneer u hulp zoekt of hulp wilt aanbieden. U kunt hiervan gebruik maken wanneer u geen familie, buren of organisatie heeft om hulp aan te vragen of aan te bieden. Die zijn in verband met de coronacrisis nu vaak meer op afstand.

De gemeente Heumen is vanaf deze week aangesloten bij de website WeHelpen: www.wehelpen.nl. WeHelpen verbindt al 8 jaar lang buurtgenoten rondom vraag en aanbod. Met duidelijke profielen en trefwoorden, dagelijkse monitoring en adviezen rondom veilig gebruik. Al 45.000 mensen gebruiken dit platform.

Kunt u hulp aanbieden?

Wilt u er zijn voor buurtgenoten? Maak uw hulpaanbod met trefwoorden zichtbaar en concreet op WeHelpen. Een duidelijk profiel met een foto en korte tekst is ook van belang. Kijk ter inspiratie eens hoe anderen op Wehelpen.nl dat doen.

Heeft u hulp nodig?

Maak een account aan en bekijk direct het aanbod van dorps- en buurtgenoten. Of plaats uw vraag op de website zodat anderen daarop kunnen reageren. Heeft u zich aangemeld? Houd dan uw mail in de gaten voor nieuwe berichten (check ook uw spambox).

Whapp: de matchingsapp voor burenhulp

WeHelpen heeft ook een nieuwe app - Whapp - die buurtgenoten snel op hulpvragen matcht. Whapp heeft een rubriek met aangepaste activiteiten die in deze periode van belang kunnen zijn. U kunt Whapp heel goed náást Wehelpen.nl gebruiken. Inloggen op Whapp kan eenvoudig met uw Wehelpen-wachtwoord. Interesse? Download Whapp WeHelpen in uw appstore of kijk op www.whapp.nl voor meer informatie.

Iedereen makkelijk vindbaar

Enthousiast? Inspireer anderen zich ook aan te melden op wehelpen.nl en/of Whapp.

Nieuwsberichten

Archief

Contact

Kerkplein 6, 6581 AC Malden
Postbus 200, 6580 AZ Malden

T 14 024
Vanuit het buitenland
+31 24 358 83 00

E heumen@heumen.nl

Contactformulier
 

Openingstijden