De nieuwe editie van Topic Actief is uit!

Home > Inwoners > Nieuwsberichten > De nieuwe editie van Topic Actief is uit!

De nieuwe editie van Topic Actief is uit!

Dit item is verlopen op 10-12-2019.

Burgemeester Marriët Mittendorff overhandigde het eerste exemplaar van de Topic Actief aan Jules Abbenhuis. Jules is mede-oprichter en trainer van Juliana Old Stars. Hij is blij met de gids: “Dankzij de Topic Actief kunnen mensen onze walking football club nog beter vinden. Ik gebruik de gids zelf ook om organisaties te vinden. Ik meende de meeste wel te kennen, maar als ik de Topic Actief opensla, dan zijn het er toch veel meer dan gedacht.”

In de Heumense Activiteitengids ‘Topic Actief’ kan iedereen zien wat er dankzij de ruim 200 vrijwilligersorganisaties te doen is. Wil je gaan sporten, zoek je hulp of wil je weten waar je met je tweedehands spullen terecht kan? Dit en nog veel meer vind je in de Topic Actief.

Bekijk hem online op: www.vrijwilligerswerkgelderland.nl/heumen/topicactief

De papieren versie is te vinden in het gemeentehuis, bibliotheken en verenigingsgebouwen. Wil je ook een stapel neerleggen bij jouw organisatie? Neem contact op via: vrijwilligerswerk@heumen.nl