De Vierdaagse komt eraan!

Home > Inwoners > Nieuwsberichten > De Vierdaagse komt eraan!

De Vierdaagse komt eraan!

Dit item is verlopen op 12-07-2019.

Het is bijna zover: aanstaande dinsdag gaat de 103e editie van de Vierdaagse van start! Kijk voor alle informatie over de Vierdaagse op www.heumen.nl/vierdaagse.

Donderdag 11 juli: bijeenkomst voor Heumense lopers

Woont u in de gemeente Heumen en loopt u dit jaar de Vierdaagse mee? Dan nodig u wij uit voor een gezellig samenzijn op donderdagavond 11 juli van 20.00 tot 21.30 uur in het gemeentehuis.

De burgemeester brengt graag samen met u een toast uit op een succesvolle deelname. Ook ontvangt u een kleine attentie.
U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar vierdaagse@heumen.nl.

Festiviteiten in de dorpen

De Vierdaagse is niet alleen een bijzonder evenement voor de sportieve wandelaar, maar ook voor de feestvierder. In de week van de Vierdaagse zijn er in de dorpen verschillende festiviteiten. Langs de wandelroutes kunt u genieten van vele DJ’s, bands en orkesten. Kijk voor een compleet overzicht van alle festiviteiten op www.heumen.nl/vierdaagse.

Bereikbaarheid gemeentehuis

Tijdens de intocht van de 4Daagse op vrijdag 19 juli is het gemeentehuis gesloten. Alleen voor calamiteiten tijdens de doorkomst van de 4Daagse is het gemeentehuis tussen 09.00 en 16.00 uur telefonisch bereikbaar via telefoonnummer 14 024.