De Vierdaagse komt eraan!

Home > Inwoners > Nieuwsberichten > De Vierdaagse komt eraan!

De Vierdaagse komt eraan!

Het is bijna zover: van dinsdag 16 juli tot en met vrijdag 19 juli vindt de 103e editie van de Vierdaagse plaats! Ook wij maken ons op voor het grootste wandelevenement van het jaar. Via deze website houden wij u op de hoogte van de feestelijkheden. Ook vindt u hier informatie over de bereikbaarheid.

Woensdag 3 juli: feestelijke 4Dorpentocht

Wilt u meedoen aan een gezellig trainingsmoment voor de Vierdaagse? Of loopt u geen Vierdaagse maar wilt u er wel van proeven? Doe dan mee met onze 4Dorpentocht! Een gezellige wandeltocht langs onze vier prachtige dorpen. De tocht is voor iedereen; jong en oud.

U start om 18.00 uur bij dorpshuis ‘Ons huis’ in Nederasselt. Na een welkom door burgemeester Mittendorff  wandelt u door de uiterwaarden naar Overasselt en vervolgens via de dijk naar Overasselt en Heumen. Rond 21.30 uur eindigt u bij De Muse in Malden. Hier kunt onder het genot van een drankje gezellig napraten met elkaar.

12,5 kilometer wandelen

Wilt u graag meedoen, maar kunt u niet de hele route lopen? U kunt ook één of meerder etappes lopen.  Bekijk de route en opstaplocaties hieronder:

Vertrektijd

Opstaplocatie

Dorpshuis ‘Ons Huis’ Nederasselt (Kerklaantje 17)

Veldschuur Overasselt (Maasbandijk ter hoogte van de Tempel)

Café Kanaalzicht Heumen (Dorpstraat 5)

Doet u mee? Laat het ons weten!

Stuur een e-mail  naar: vierdaagse@heumen.nl. Geef in uw e-mail ook aan als er nog andere mensen met u meelopen en bij welke locatie u aansluit. Wij zien uw aanmelding graag tegemoet!

Donderdag 11 juli: bijeenkomst voor Heumense lopers

Woont u in de gemeente Heumen en loopt u dit jaar de Vierdaagse mee? Dan nodig u wij uit voor een gezellig samenzijn op donderdagavond 11 juli van 20.00 tot 21.30 uur in het gemeentehuis.

De burgemeester brengt graag samen met u een toast uit op een succesvolle deelname. Ook ontvangt u een kleine attentie.

U bent van harte welkom!

U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar vierdaagse@heumen.nl