Deel uw filmpje voor het Nieuwjaarsfeest 2020 met ons!

Home > Inwoners > Nieuwsberichten > Deel uw filmpje voor het Nieuwjaarsfeest 2020 met ons!

Deel uw filmpje voor het Nieuwjaarsfeest 2020 met ons!

Dit item is verlopen op 01-12-2019.

Het filmpje dat we begin dit jaar bij het Nieuwjaarsfeest lieten zien, kreeg veel positieve reacties. Voor het Nieuwjaarsfeest 2020 maken we daarom weer een filmpje waarin initiatieven van inwoners centraal staan. Hierbij vragen wij u om uw filmpje met ons te delen.

Het onderhouden van het groen in het Lierdal. Het opzetten van een dierenweitje in de wijk. Een kookclubje door en voor ouderen. Het helpen van mensen zodat zij in hun eigen huis kunnen blijven wonen. Zomaar een paar geweldige acties, bedacht én uitgevoerd door inwoners. Maar er zijn er veel meer. En daar zijn we naar op zoek.

Speel een rol in de Heumense initiatievenfilm

Heeft u afgelopen jaar een mooi idee uitgewerkt? Of kent u iemand die dit deed? Stuur ons dan een kort filmpje hiervan (max. 1 minuut). Dit filmpje kan zowel tijdens als achteraf zijn opgenomen. Het gaat erom dat het filmpje uw initiatief goed in beeld brengt. Heeft u geen filmpje of lukt het u niet dit te maken? Stuurt u ons dan een paar mooie foto’s, deze kunnen wij ook verwerken in het filmpje.

Van de ingezonden beelden maken we een compilatie die we tijdens het Nieuwjaarsfeest afspelen. Het Nieuwjaarsfeest vieren wij samen met alle inwoners, dus zo kan iedereen zien welke mooie initiatieven er in onze gemeente zijn.

Aanleveren voor 1 december

U kunt uw filmpje of foto’s tot 1 december mailen naar communicatie@heumen.nl. Ook voor vragen kunt u hier terecht. Tip: via www.wetransfer.com kunt u eenvoudig grote bestanden verzenden.

Het filmpje van het Nieuwjaarsfeest 2019 kunt u hier bekijken: youtu.be/Bpn6FATxVWw

Nieuwsberichten

Archief

Contact

Kerkplein 6, 6581 AC Malden
Postbus 200, 6580 AZ Malden

T 14 024
Vanuit het buitenland
+31 24 358 83 00

E heumen@heumen.nl

Contactformulier
 

Openingstijden