Deelnemers zonnepanelenproject geven hoge waardering

Home > Inwoners > Nieuwsberichten > Deelnemers zonnepanelenproject geven hoge waardering

Deelnemers zonnepanelenproject geven hoge waardering

Dit item is verlopen op 15-10-2019.

De deelnemers  aan het gemeentelijke zonnepanelenproject waarderen het project met een 8! Dat is een van de resultaten van een Tevredenheidsonderzoek onder alle (tot juni 2019) geregistreerde deelnemers. Van die ongeveer 125 deelnemers heeft 22,4% (28 deelnemers) gereageerd.

Inmiddels staat de teller van het aantal deelnemers op meer dan 180 deelnemers die gezamenlijk de 1 miljoen euro grens aan investeringen aan zonnepanelen hebben gepasseerd. Per deelnemend huishouden betekent dit een aanschaf van gemiddeld 14,2 panelen en een investering van gemiddeld 7.100 euro. Cijfers waar we trots op mogen zijn.

Altijd nog verbeterpunten

De deelnemers aan de enquête waren ook zeer te spreken over de informatie die de gemeente vooraf over het project had verstrekt, de offerte, schouw en installatie door leverancier Volta en de administratieve afhandeling. Dat wil niet zeggen dat alles vlekkeloos is verlopen. Er zijn, zeker in de opstartperiode, altijd zaken die beter kunnen of die in de nazorg rechtgezet moesten worden. Met name deze verbeterpunten hebben onze aandacht en daar wordt ook voortdurend aan gewerkt.

Project loopt door

Onlangs zijn weer enkele informatieavonden geweest over het project. Dat wil niet zeggen dat dat de enige mogelijkheid is om u aan te melden om deel te nemen. Dat kan namelijk altijd! Het project loopt gewoon door.

Aanmelden kan zo

Ga naar de website van Volta Solar via www.dakcheck.nl/heumen. Hier kunt u zien of uw dak geschikt is en meldt u zich aan. Van aanschaf en installatie tot garantie en onderhoud. U wordt volledig ontzorgd. Wilt u meer informatie of persoonlijk advies? Neem dan gerust contact op met één van de adviseurs van Volta Solar via heumen@voltasolar.nl of telefonisch via 088-0237484.