Denkt u mee over onze communicatie?

Home > Inwoners > Nieuwsberichten > Denkt u mee over onze communicatie?

Denkt u mee over onze communicatie?

Als gemeente willen wij duidelijk communiceren met onze inwoners. We willen graag weten wat u van onze communicatie vindt. Donderdag 1 februari organiseren wij daarom een  inwonersavond. Wat kan er beter in ons contact met u, in brieven, folders of de gemeentepagina? Wat vindt u van ons taalgebruik en onze uitstraling? Kortom: wij gaan graag met u in gesprek!

Dit jaar gaan we onze communicatie vernieuwen. Hierbij proberen we  zoveel mogelijk aan ieders behoeften te voldoen, maar we moeten ook keuzes maken. Vorige maand hebben wij u gevraagd  een enquête over onze communicatie  in te vullen. 84 Inwoners hebben hier gehoor aan gegeven. Daarmee krijgen we  al een aardig beeld, maar we gaan graag nog een stapje verder. We doen dat door met u in gesprek te gaan. Uw ideeën worden meegenomen in het verbeteren en vernieuwen van onze communicatie.

Komt u ook?

De avond begint om 19.00 uur in de Burgerzaal van het gemeentehuis. Rond 20.30 uur sluiten we de avond af. U kunt zich telefonisch aanmelden bij de gemeente Heumen via telefoonnummer 14 024, of door een mail te sturen naar communicatie@heumen.nl. Graag tot 1 februari!

Inwoners die de enquête hebben ingevuld en daarbij hebben aangegeven dat zij willen deelnemen aan de inwonersavond, ontvangen  een persoonlijke uitnodiging op het door hen vermelde mailadres.